13 de desembre 2010

nadal monotemàtic

Tinc pissarra "nova", és un dir, l'han vestit a punt per ser una digital. Però no us perdeu la modernitat de la cadira, xula xula...
Sí, però no tinc ni el projector ni el maquinari. L'ordinador petit sí, però no m'agrada.
Així que he de seguir fent el mateix que feia la meva senyoreta quan jo era petita, lletra de senyoreta, dibuixets de senyoreta, i treure l'ordinador, el meu portàtil, quan vull que vegin alguna cosa fora de l'estona que van a l'aula dels ordinadors. Perquè allò petit, què voleu que us digui, una mica incòmode, no?
Casumcoi. Si tot va així amb comptagotes, hauré oblidat les classes de la pissarra digital del curs passat.
El que em fa ofegar de riure és que tot ho troben bonic.
Pobrets, no saben el que els espera, encara... Ja riurem quan ens hàgim de barallar amb el que ve. Ja cal que vagi a l'escola a les set del matí... ara que, de fet, si m'he espavilat fins ara...
I comptat i debatut, allò que projectes no t'abraça...
Per cert, avui, que he fet dues entrevistes amb pares, m'han dit que els nens diuen, que de vegades la Roser fa tonteries (snifff)

9 comentaris:

rits ha dit...

i a mi que m'agrada tant aquesta lletra de senyoreta!!!!!
i no trobes encantador que els nens diguin que la Roser fa tonteries i els pares t'ho comentin? això és que et fas estimar i els fas riure.

Violeta ha dit...

Res, Zel, que de mica en mica, s'omple la pica. La cadira és el que més m'agrada. :)

Paciència...

Garbí24 ha dit...

una mica de pràctica i tot llest ja ho veuràs....i si no tens ganes de treballar els poses els blogs i que vagin llegint que bona falta els hi fa.

Sergi ha dit...

No sé per què em crec aquests nens que et delaten...

El porquet ha dit...

Puc venir a fer cal·ligrafia.... el cony de món 2.0 m'està fent oblidar la meva maldestre traça.

òscar ha dit...

Que diguin d'un que fa tonteries és, pel meu gust, un de les millors coses que es poden dir. I si són nenes i nens; encara més.

m.eugènia creus-piqué ha dit...

cal que t'ho prenguis amb paciencia, es el que toca.

_MeiA_ ha dit...

Fent "tonteries" et fiques els nens a la butxaca! i això és el què es tracta, que tant senyoretes com alumnes vagin contents a l'escola.

iruna ha dit...

una vegada, algú va preguntar-li a mon fill qui era el més savi de la família, i ell saps què va contestar-li? "lo iaio. perquè fa moltes tonteries" :)