11 de gener 2011

m'avorreix...

m'avorreix ja escoltar els petulants tertulians dels matins a la ràdio...
m'avorreix tanta discusió absurda sobre les suposades "noves directrius" del "nou govern", i les "assenyades" raons que alguns empren per justificar-les...
m'avorreix que, la més defensada sigui "recuperar el seny", i valgui la redundància amb la frase anterior...
recuperar el seny, és per molts dels qui parlen fer passos enrera, clarament enrera, en molts àmbits, i em sorprèn que, després de tanta campanya catalanista, independentista i del "meu país és meu", miraculosament tots s'han passat un drap per la cara i s'han esborrat les quatre barres... (ara són només barruts)
m'avorreix, perquè la gran majoria de fitxatges provenen de sectors clarament conservador i elitistes...
m'avorreix, perquè el que ens queda són una colla de "bons vivants", que han oblidat allò que prometien en poc més d'un mes... i ens volen fer creure que no és moment de polítiques independentistes, tampoc progressistes, i que ens toca segur, seguir pagant els mateixos (ells, no)
què voleu, això és gairebé segur, la fi d'una esperança, l'ensorrament d'un utopia.

10 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

No hem de deixar mai que s'ensorrin les utopies... s'ha de continuar fent camí...

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Res, dona, millor quedar-nos igual que a anar a pitjor.
Zel, en comptes d'escoltar tertulies, mira el POLONIA.

wanderlust ha dit...

Mai, MAI hem de deixar de somiar...que se n'haguessin fet de totes les revolucions?
Si somiem, lluitem!!

Sergi ha dit...

Tal com estan les coses, potser és cert que no és moment de polítiques independentistes (s'ha demostrat) o progressistes. Tret que no li donis massa importància a l'economia. Però això ho diu un que té feina, saps?

joanfer ha dit...

Potser podem tenir la sensació d'estar perdent batalles, però mai no podem tenir-la com si haguéssim perdut la guerra. Hem de seguir lluitant, aquí, al peu del canó! És l'única manera que les utopies no sen's ensorrin! Una abraçada, zel... ;)

El porquet ha dit...

Jo fa temps que he deixat d'escoltar les tertúlies matineres i nocturnes. M'han deixat d'interessar les graaaaans dissertacions que es fan, en les quals es creuen, tots ells, que tenen la raó, la justícia i la veritat de part seva i tots van a veure qui es llueix més amb la capacitat de retòrica que tenen (alguns).

Ningú m'ha de dir quina és la idea de país que he de tenir. La tinc ja, és la meva, i la defensaré, potser amb menys retòrica que la seva, però amb més convenciment i sense tantes ganes de lluïment.

Joana ha dit...

A mi també... la majoria.

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Bromes a part, a mi si que m'agrada escoltar i de tothom hi ha alguna cosa a aprendre.
Les revolucions no es fan somiant, es fan tocant de peus a terra i a peu dret, del discurs d'en Mas em vaig quedar amb l'aforisme:"cal governar amb el cap fred, el cor calent, el puny ferm i els peus al terra".
Jo que estic versat als aforismes, tinc aquesta màxima del Sartre, filòsof del existencialisme,: "l'home neix lliure, responsable, i sense excuses".
Tots som responsables del que som i del que tenim, cal convèncer a la gent que ens cal la INDEPENDÈNCIA I DEL DRET A DECIDIR i lluitar per assolir-ho, fins que no tinguem independència per decidir som responsables d'aquesta situació i per tant del que patim.

novesflors ha dit...

Les utopies no s'han d'ensorrar mai. Si no, deixarien de ser utopies i ens calen per seguir caminant.

Anònim ha dit...

SI EL PSC-PSOE,HAGUES FET POLITICA,EN LLOC DE PARTITOCRACIA.....
SI ERC,NO HAGUES VISCUT EN ENFOLLIDA DISBAUXA.....
SI INICIATIVA EN LLOC DE PASSEJAR PER ELS NUBOLS,HAGUES TALLAT LA COLLA D'INCOMPETENS BEN ENDOLLATS A CARRECS PUBLICS.....
SI...... POTSER PODRIAM SEGUIR MANTENENT L'ATOPIA EN EL PODER,CAL FER AUTO-CRITICA.....
JUGANT AMB BCN.