29 d’abril 2011

Per què? (En aquest cas va d'una altra cosa)

PREGUNTA: PER QUÈ EL POLLASTRE VA CREUAR LA CARRETERA?


RESPOSTES:



MESTRE DE PRIMARIA: Perquè volia anar a l’altre costat.



PROFESSOR DE SECUNDÀRIA: Encara que us ho expliqui, amb el baixíssim nivell que teniu venint de Primària, no ho entendreu.



PROFESSOR DE FACULTAT: Per saber perquè el pollastre va creuar la carretera (tema que s’inclourà al parcial de demà) llegiu els apunts de la pàgina 2 a la 3.050.



JOSÉ MOURINHO: Per què? Jo no ho sé, digui’m vostès per què. Sempre són els meus pollastres els que diuen que creuen la carretera. Per què? Per què? Cada vegada passa igual, el cert és que sempre em quedo amb 10 pollastres. Per què? Per què?



PEP GUARDIOLA: En aquest país petit, el pollastre és el puto amo, el puto jefe, i pot creuar tots els límits. Fora de la carretera, parlarà la pilota.



JOSÉ MARI AZNAR: Miri, el pollastre mai va creuar la carretera, repeteixo, mai la va creuar. I en tot cas, si ho haguera fet, cosa gairebé impossible, però si fos així, anava en una missió humanitària.



ARTUR MAS: Per principis, per l’alegria que suposa el fet de poder expressar amb llibertat les pròpies conviccions, els pollastres són lliures de travessar sense límit de velocitat, nosaltres no hem enganyat mai ningú. Vam prometre que hi hauria via lliure pels pollastres i hem complert la promesa.



TRIBUNAL CONSTITUCIONAL: Cal processar tots els pollastres que han creuat la carretera per principi, donada la seva pressumpta relació amb ETA.



ESPERANZA AGUIRRE: A la nostra comunitat els pollastres del país tenen el pas lliure com mana la Constitució, i a més no paguen peatges.



TOMÀS RONCERO: Jo us ho diré sense cap dubte. No només va creuar la carretera perquè tenia les plomes de color blaugrana, sinó que també tenia els àrbitres mirant a l’altra banda, Villarato! A més el Barça els esperava a l’altre costat amb un sac de farinada pagada per la UEFA.



JOSÉ LUÍS RODRÍGUEZ ZAPATERO: Els pollastres espanyols són els més ben preparats, els més forts i els més capaços per creuar carreteres.



MOISÈS: I Déu va baixar del paradís i li va dir al pollastre: “creua la carretera” I el pollastre ho va fer. I Déu va veure que allò era bo.


SIGMUND FREUD: El fet que et preocupi perquè el pollastre va creuar la carretera posa en evidència el teu fort sentiment d’inseguretat sexual latent.



KARL MARX: Era històricamente inevitable.



PLATÓ: Pel seu bé. A l’altre costat de la carretera hi ha la veritat.



ARISTÒTIL: És intrínsec a la naturalesa del pollastre el fet de creuar carreteres.



BILL GATES: Justament ara acabem el nou programa “Office Pollastre 2011” que a més d’això permetrà covar ous, arxivar moviments importants de pollastres...







Necessitem humor, no us sembla? Així que he recuperat un d'aquells mails vells que tenia guardats i l'he posat un xic al dia. Espero promoure alguna rialla!

12 comentaris:

Vicicle ha dit...

Francisco Camps: no és una carretera, és una passarel·la i desfilen amb "trajes" nous

Carlos Fabra: Mentre esperem els avions que creuen i passegen per la pista

Rita: el carrer és meu i queden prohibits els pollastres

Thera ha dit...

Una entrada genial Zel! Bon post!! De tota manera jo, per deformitat profesional em quedo amb Sigmun Freud...però, no em puc estar de deixar una cita:

Viktor Frankl - No deixis que creuar la carretera sigui alguna cosa que simplement et passi a la vida...segur que té algun sentit!

Garbí24 ha dit...

ho has aconseguit...molt bo!!!!

Filadora ha dit...

Filadora: Segur que va veure una gallina a l'altre costat de la carretera. O l'empaitava un altre gall!

M'ha agradat molt Zel!

Assumpta ha dit...

Office Pollastre 2011? Jo el vull!! M'encanta el nom :-DD
El venen al Beep? Quan val? (per calcular quants clauers, punts de llibre i arracades hauré de fer hehehe)

Pere ha dit...

Molt bé! I sobretot sense perdre mai aquest bon humor.

Bona nit Zel:)

miquel ha dit...

Quina fauna més divertida!
Per dir dos detalls:
Els pollets que arriben a secundària des de primària entenen perfectament, que ningú digui el contrari; i els polalstres que van a les facultats, també. Una altra cosa és que els professors universitaris, de secundària o de primaria pensin, equivocadament, que actualment tot l'aprenentatge es fa en els centres d'ensenyament.Ni de bon tros.

Sobre Moisès. Déu va fer foc en uns esbarzers i Moisès, seguint les instruccions divines, ho va aprofitar per rostir el pollastre. S'ha dit poc, però és així. No només de mannà van viure els israelites en el seu viatge pel desert.

Sergi ha dit...

Els antics ja me'ls sabia, és clar, però els nous estan molt ben trobats. Personatges gens agafats a l'atzar, ja es veu!

sargantana ha dit...

Magnific per començar el cap de setmana
molts petons reina

Mireia ha dit...

hahahaha! Genial

Stel ha dit...

Molt bo! t'has sortit amb la teva, i ens has fet somriure. També per una anècdota teatral del meu guió:
Per què el mico va caure de l'arbre? perquè va morir.
per què el segon mico va caure de l'arbre? Perquè va morir.
Per què el tercer mico va caure de l'arbre?



Per la pressió de no seguir-los.

montse ha dit...

genial, una bona col·lecció de respostes.
Per què? perque fem millor joc, som millors i punt.