16 de juny 2011

reflexionant...

Com que aquests dies estic de feina fins les orelles (papers, informes, darrers ullades a les feines, entrevista amb pares/mares) no em comunico gaire.Penso ara en tot el que està passant i ha passat i no acabo de veure clar què pretenen aquests tipus que ens governen.Volen que callem. I no es pot callar. Pactar una merda de llei amb nom de vehicle que ens acaba de condemnar molt i per molt temps, és una mesura davant la qual hem de callar?Denunciarà el senyor Arcadi Oliveres, diu el molt execrable Felip Puig, per... a veure, per dir la veritat? Per dir que sovint hi ha infiltrats que provoquen i busquen brega i aconsegueixen que quan mires els videos recordis els grisos i com havíem de córrer?Hem traspassat la línia vermella, diu el molt execrable Artur Mas.Som molts els que pensem que la línia vermella l'han trepitjat, saltat i se l'han menjat ells de totes les maneres possibles.Són molts els qui ja no poden més.

Són molts els qui veuen el seu futur fosc com la nit més fosca.

Som molts els qui tenim fills i no sabem com viuran ni de què viuran quan tindran edat per formar una família, ni si podran.

Som molts a qui ens emprenya profundament veure'ls amb els seus cotxassos arribar al Parlament a fer poc més que escalfar cadires i parar la mà per seguir vivint del "cuentu".SOM MOLTS QUE DIEM PROU DE MOLTES MANERES, PROU, JA, NO ENS PODEU EXPRÉMER MÉS, NO PODEM MÉS!


4 comentaris:

Stel ha dit...

Gràcies! Per dir les coses tan clares, sovint es necessari i difícil sintetitzar així!

Xarnego ha dit...

No se que hauria segut del senyor Artur mas,
de haver fet una campanya on hagués dit,
que retallaria el que pretén fer,
mentides i mes mentides
Que pretén aquesta gent?
Privatitzar l'ensenyament,
i que tots tinguem una mútua privada,
ni mes ni menys.

Miquel Casellas ha dit...

Molt bé. hi ha molta gent que pensem això i no ho diem.

Judit ha dit...

Les famoses retallades... Potser tots ens conformariem una mica més si tots plegats es retallessin els sous, les jubilacions, etc.
Lluitarem!