18 d’agost 2011

el Mou té els dits massa llargs i la ment massa curta

Suposo que ja ho ha vist tothom: el gran entrenador del R.Madrid , el gran senyor, el gran educat.....va anar per darrere a cercar el segon entrenador del Barça, al Tito Vilanova, ( i va dir després que no sabia pas qui era) i li va ficar el dit a l'ull!!!!! Però quina educació ha rebut aquest home?

6 comentaris:

McAbeu ha dit...

La resposta és fàcil. Aquest "senyor" ha rebut una MALA educació!

TORO SALVAJE ha dit...

Es un porc.
Crec que es la persona més fastigosa que he vist mai.

Petons.

rebaixes ha dit...

Vol que el vegin,té coplexes, qui sap si voldria ocupar el lloc del TITO VILANOVA... quan hi era en tal lloc devia ser més feliç que ara... Acabarà malament... I els blancs no ho veuen ? Anton.

zel ha dit...

Ës el més animal de tots els animals que he vist en el món "normal" de les competicions. No sap com ha de gestionar l'esport, un gran desastre, maleducat, ignorant, cínic, primari, troglodita, només pot anar a la presó i que li retirin el títol...si és que se'l va treure de veritat.

Assumpta ha dit...

Us imagineu en Pep fent això a en Karanka? El que diria tothom!!!

Elfreelang ha dit...

Jo és que encara no m'ho crec que hagi fer això! teniu tots raó en un lloc civilitzat se li posaria una sanció exemplar....jo crec que tot li ve d'un trauma perquè ell va ser aquí i a part de fer de traductor ...el que volia en realitat era entrenar el Barça ...a més hauria haver acceptar la derrota amb esportivitat si encara que em pesi s'ha de reconèixer que van jugar un bon partit ...patacades a part