08 d’agost 2011

El retrat de tot una persona en el món virtual

És per mi un honor posar un granet de sorra a una de les blocaires més carismàtiques de la xarxa. Ella des de que va inciar-se en aquest món virtual ha donat forma, vida i sentit a la seva persona a l'altra banda de la realitat. Somnis, aventures, crítiques i altres sensacions s'han anat afilerant un darrera altra per arribar a constituir aquest blog exemplar perquè retreta molt bé a la seva autora. Espero que segueixi endavant i que sempre estigui ben viva la seva flama. Moltes gràcies Zel per deixar posar el meu granet de sorra.

2 comentaris:

Montserrat Sala ha dit...

Vejam, tú tens un blog en el que hi por escriure tohom?. Al estil de "grito de lobos" per ejemple? Y val parlar de tots els temes, que un vulgui? Y s'ha d'entrar en un sorteix? o bé tú crides al que vols que comenti?
Espero que em donarás informació de tots aquets punts, sisplau.
Una salutació afectuosa

zel ha dit...

Miquel, Miquel, jo sóc com sóc, i tinc moltes moltes incongruències com tothom, però gràcies a tots vosaltres he après molt, moltes maneres de dir, de pensar, de viure, he conegut d'altres realitats. I això és el que ens agrada, oi? Moltes gràcies!