18 d’agost 2011

què és un entrenador...

Un entrenador ha de ser com un bon mestre.
Un entrenador ha de saber, primer de tot, practicar l'exemple de companyonia i respecte.

Un entrenador ha de saber canalitzar la rivalitat i la competitivitat enfocades a la millora personal, potenciant les virtuts o qualitats de cadascun dels seus, independentment del que facin els altres.

Un entrenador ha de plantejar els partits com la vida, lluita, treballa, no trepitgis ningú, enmiralla't en els millors, i si has lluitat i treballat, la feina està ben feta.

Un entrenador ha de fer servir cada post entrenament i cada post partit per reflexionar sobre les pròpies errades i els projectes col·lectius i personals de millora.

Un bon entrenador, a més de tot això, ha de saber encomanar esportivitat, bones maneres, comprensió i exigència segons el moment.

Això no és un entrenador, ni bo ni dolent, això és una bèstia que cal tractar en un centre especialitzat en problemes de psicosi i de transtorn de personalitat.




6 comentaris:

gatot ha dit...

catxis... ara no sé si tornar a venir a buscar embotit...!

m'has fotut en un dilema gros, gros, gros...!

zel ha dit...

Gatot, d'aquests no en criem, els nostres són ben educats, els dutxem, i si es barallen els separem del grup!

PS ha dit...

No ho sé, potser és massa simplista el que diré, jo pensava que en Mourinho era un mal bitxo per se, un tiu dolent . Ara penso que és un malalt, mira si seré bleda que em fa llàstima i tot.

Un pobre diable.

Elfreelang ha dit...

Zel crec que tens raó té un trastorn de la personalitat narcisista mixt amb un d'histriònic....però que s'ho faci mirar i es tracti i mentrestant que el retirin del seu càrrec, és molt mal exemple...i com deia ahir el Pep algun dia algú prendrà mal..no es pot atiar la violència és perillós i rastrer

rits ha dit...

està obsessionat i ha encomenat la seva obsessió als jugadors.

és lamentable i com deia ahir i com va dir el Gauardiola, el pitjor és que pot passar algo molt pitjor. L'altre dia, a la mare d'una companya de feina que van anar al camp del Madrid i va anar amb la samarreta del Barça (si, ja sé una mica de provocació per la seva part) la van insultar de valent, massa. S'està desfassant tot massa.

Estava el futbol mig adormit i ha despertat de cop.

El porquet ha dit...

No m'agrada aquesta foto!!!! Gens!!!! ;p