14 de gener 2012

vas votar CIU?

Ho sento, però si tenies alguna esperança en aquests "hooligans" del país, només bons per mirar per la seva butxaca, ara, repeteixo, ho sento per tú, però...

Et fots, si ets independentista!

Et fots, si ets catalanista!

Et fots si esperaves quelcom de veritat en els seus missatges!

Emprenya't, au, si realment et queda quelcom de dignitat i estima cap al teu país!

Darrera animalada convergent, avui diuen que acceptaran un


control tècnic dels comptes per part del govern central!

5 comentaris:

Carles Casanovas ha dit...

Ara si, son els únics que ens han dit la veritat i malgrat no ser agradable, posen en pràtica el que havien promès. A qui votaràs tu ...? sempre protestes però mai ensenyes les teves cartes.

El porquet ha dit...

Dona Zel. Amb sinceritat, jo no estic gens a favor de les polítiques que posa en pràctica CiU, des de fa molts anys, per això no els voto mai.

Ara, tampoc és qüestió de desitjar que es foti ningú. Vull dir que jo conec gent molt propera que tenen la seva manera de pensar, són molt catalanistes però pensen que l'opció de CiU és la que més d'adequa als seus pensaments i a la seva manera d'enfocar el futur de Catalunya.

Jo i discrepo i molt, però no els diré mai que es fotin, la veritat.

I una cosa hem de tenir clara TOTS els catalans que desitgem un futur més pròsper per a Catalunya lliure de lligams que ens llastren. Una independència de Catalunya no serà possible sense incloure la gent de CiU, d'alguna manera o altra. Impossible.

Dit això, faré baixar tots els sants altre cop per aquesta trista decisió, si es confirma, del meu govern. No crec que sigui el camí, la veritat.

Montse ha dit...

ai, Zel, jo ja no crec en ningú!

vet-ho aquí.

En ningú!!!!!!!!! tothom m'ha enganyat en un moment o altre; socialistes, esquerres, ciu's (en el seu dia fins i tot vaig votar un partit verd del qual mai més no n'he sentit ni gall ni gallina)

no hi ha un pam de net, i per tant, tant li fot els uns com els altres com els de més enllà...

Yáiza ha dit...

També ens hem fotut quan ens han governat partits d'esquerres, així que no veig jo massa diferència. Tots són els mateixos gossos, amb diferents collars. Així que no senyalaria ningú amb el dit per haver votat CiU, que tot i que no va ser la meva elecció, no em semblava una opció massa descabellada, tal i com estaven les coses, a les darreres eleccions a la Generalitat.

Assumpta ha dit...

Sí, vaig votar CiU... els anteriors ho havien fet taaaaaaaaaaaaaaaan rematadament malament, tan horriiiiiiiblement malament, que amb ells si que ens havíem de fotre.

Cada vegada que entro al teu blog, veient coses com aquests "et fots", amb una barra lateral plena de símbols pacifistes -això sí- em renoves les ganes de tornar a votar CiU, de veritat :-)

Ho sento, eh... però no m'agrada que em diguin que no em queda dignitat.