03 de juny 2012

M de Bajanades (2)

Una mala versió del Dom Quixot, aquest és xerrador per no dir res, i ara ja sabem segur segur que el tipus a part de tot, és estúpid de mena. Garlar i garlar, amb un llenguatge decimonònic, i seguir alimentant lladres rics, robant a treballadors pobres.



“No es razonable alimentar los temores hacia la irracionalidad. No estamos al borde de ningún precipicio. No asistimos a las vísperas del apocalipsis. La borrasca no se ha despejado, pero no vamos a naufragar”




“La razón para estar seguro es que España es un país muy sólido. España salió reforzada de las crisis de los 70, 80 y 90. Tenemos una economía grande y abierta. El 50% de las infraestructuras mundiales están gestionadas por empresas españolas y dos de los 20 primeros bancos del mundo son españoles” (????)(Bankia?)






Majoria doncs, d'estúpids a les Espanyes, que encara creuen que és de savis parlar floritures i no dir ni una veritat. I encara les hem d'escoltar dient que calen més esforços. Va home, que rodin caps.

4 comentaris:

fra miquel ha dit...

Que rodin, que rodin caps!!!

Però em sembla que els que haurien de fer alguna cosa hi estan conxorxats
Com no fem rodar els caps nosaltres...
Aish!
petó

Elfreelang ha dit...

ai si només fossin bajanades...

Henry The VIII ha dit...

SuperZel,

Als polítics peperos els hi encanta parlar en aquest llenguatge. No sé, suposo que els hi sona més pijín fer-se el críptic i el decimonònic. Això els hi deu anar bé per als seus votants de classe benestant que segur que imiten en les seves converses particulars als seus líders.

Però, i per als seus votants que no són benestants? Ho haurien de tenir en compte perquè tenen moltíssims votants que són com aquell noi de la peixateria (la de Torrente 1) que en realitat el que volia de la vida era disparar una pistola. Sol a l'habitació fantasejava i apuntava amb el dit. A aquesta gent no li vinguis amb imbecilitats "la borrasca aún no se ha despejado" (sona a pel·lícula d'espies) i "economía grande y abierta" i d'altres frusleries.

Avui he llegit una frase simpática que va dir l'Urtain, el tigre de Zestoa: "Rectificar? Rectificar és com llençar colònia a la merda".

Bé, petonets i a tenir un bon dia.

Henry

P.S. Hi ha coses que no tenen preu. Per a la resta, Bankia.

Jordi Dorca ha dit...

!!
PS: me'n vaig a córrer una marató de veritat, que les altres...