29 d’agost 2012

per "flipar" en colors

El Molt Honorable President no anirà a la manifestació de l'Onze de setembre. Home, és clar, no es pot voler ser dins i fora de la piràmide de govern, feblesa enorme, després de totes les seves promeses. Però això sí, escolti'm, amb il·lusió.

En Felip Puig, aquí deixo a part cap honorabilitat, que aquest no sap què vol dir aquesta paraula, fa un parell d'anys, si la memòria (i les hemeroteques) no fallen, va fer una oda a Catalunya, l'independentisme, nacionalisme català i tots els bla bla bla que volgueu al Fossar de les Moreres. I ara, on és el seu discurs? Al wàter, està clar, que el poder és molt llaminer.

No parlaré dels demèntors acòlits de Duran i LLeida. Això sí que ja no mereix comentari.

La veritat, aquest nostre país no es mereix el govern que té. Els qui varen votar CIU tampoc es mereixen aquest engany vestit de necessitat de sacrifici. Perquè només el fem nosaltres, el sacrifici. No hauríem d'exigir-los ja d'una vegada que dimiteixin? Han mostrat la seva enorme ineficàcia, l'únic que han sabut fer és emprar la tisora, això sí, molt ben esmolada amb tot allò públic. I ara, per acabar-ho d'adobar, demanen rescat? I ens volen fer creure que treballen per la independència? Quina? Au va, a pastar fang, botiflers.

5 comentaris:

Elfreelang ha dit...

zel hem tingut els mateixos pensaments, la mateixa flipamenta i la mateixa indignació..jo també n'he fet un post , molt llarg però m'ha sortit a raig...

Dafne ha dit...

La veritat és que jo de política no en sé, però quan hi van haver les eleccions, i la gran majoria va votar als senyors de CiU, què es pensaven???? Hòstia, que no anem bé, i ara els votants estan ofesos. No fan ni faran. per tant hem de fer veure al món. que la gent del carrer, que no som polítics, som humans amb la gran necessitat de tenir el que ens pertany. I cal anar tots a una!!!
Zel, Elfree (ara vinc a casa teva), el govern dels millors fills de ....., això és el que són.

Anònim ha dit...

CIU treballa per la independència? de debò? des de quan?

Ferran Porta ha dit...

CiU (em) fot fàstic (tot i que no massa més que la resta, sento puntualitzar). Saps què, Zel? naltros a la nostra, empenyem els putus polítics cap on naltros volem, que això és l'important i aquí és on hem de posar les nostres energies.

Joan Guasch ha dit...

Les coses, però, es van aclarint. La cúpula de CiU es deu al seu amo, ésadir, alsque li han pagat la campanya: círculo de economia i altres círculos més ocults (potser alguns amb sotana i tot), escoles moooolt privades, patronals de mútues etc. Mas, la vos de su amo, tenia l'oportunitat de convertir la seva vulgaritat en una actitud històrica i posar-se al capdavant dels catalans que ja en tenim prou de pagar a aquells que ens insulten. Però, com diu la dita, no mossegaràs la mà que et dona de menjar. De totes maneres el xou encara no s'ha acabat, però, de moment, el xoc de trens no arribarà perquè Mas ha fet descarrilar el seu abans d'hora. I una altra cosa cal tenir en compte: la majoria de votants de CiU estan encantats de la vida amb aquest gendre ideal, per tant no tinc, ara com ara, massa fe en l'idependentisme de les bases de CiU, si no és que lesveien fer un cop d'estat. Sigui com sigui, tot és prou interessant.