10 d’octubre 2012

espanyolitzar? per sobre del nostres...

tenim la força,
tenim el dret,
tenim la raó,
tenim el seny,
tenim una llengua i una cultura,
tenim art,
tenim la saviesa,
tenim la rauxa,
tenim el poder de poder dir, sentir, manifestar i reclamar el que és nostre...
tenim la història que ens avala, i som tossuts, i orgullosos quan ens trepitgen, no som els vostres súbdits, no som els vostres serfs ni ho volem ser més, s'ha acabat el temps del colonialisme, collons, ja!
tenim, com els castellers, una base que aguanta i prem fort el tronc...
i, per damunt de tot, som fills de la nostra terra, som catalans, ens sentim catalans, ens reconeixem en la llengua i en el sentiment de pertinença a un país...
no ens aixafaràs, feixista de merda, faràs que acabem d'avorrir, de menysprear tot el que ve de l'altra banda de la Franja, ens aferrarem més a la nostra estimada terra...
i encara més, si convé, demanarem asil polític a Andorra! Torracollons!

11 comentaris:

desencanto ha dit...

Ara ens falta un bon govern.
Escupi'm sobre Wert, no es mereix res més.

rebaixes ha dit...

ja es posa vert el semàfor... Endavant a veure si el colguem.
quin greu els hi sap que ja ens atrevim a dir-los que ens roben a mansalva...i fan el prepotent amb les suors nostres... A balí,... Si fossim uns pobrets inútils ja ens haurien enviat a mar, però ara, caram, caram, mengen pastissets, que bons que son... Anton.

Francesc Puigcarbó ha dit...

compte! que es tracte del Menistro de In-cul-tura.

Garbí24 ha dit...

a aquest paio li poses un examen de primària i no passa d'un dos.
Ara a imbècil no el guanya ningú

Joan Guasch ha dit...

no et posis pedres al fetge. aquest paio és conseqüent i treballa pel seu projecte, un estat-nació centralista (arriba cent anys tard, però és el que hi ha). Naltros no hem d'abandonar el nostre camí, hem de mantenir la calma, hem de mantenir l'empenta, hem d'exigir els nostres dirigents que no transigeixin, que es plantin, que facin una veritable barrera de contenció per protegir, en aquest cas els mestres. Si no perdem la perseverança i som capaços de convèncer amb arguments a tots aquells que encara dubten, aquesta vegada ens en sortirem.

zel ha dit...

Joan, els mestres ens estem cremant, de veritat t'ho dic, i això que aguanto, però perquè sóc molt molt tossuda...

El porquet ha dit...

Entre ell i el president d'Extremadura estan fent mèrits per optar a la Creu de Sant Jordi. Són uns creadors monstruosos d'independentistes.

A aquest senyor li diria que, enmig del franquisme més aberrant, la meva àvia va venir d'Andalusia i es va integrar, de forma natural, sense ser forçada ni manipulada, en la cultura catalana, que ara és la meva.

Oliva ha dit...

INCREIBLE¡¡¡¡COM ES POT SER TAN BURROS¡¡¡ PERO QUE ES POT ESPERAR D'UN IDEOLAG DE FAES?...D'UN AMIC PERSONAL DEL "CHAVAL DE LAS XAPAS"....PER ELL,PER "EL MUNDO" I "LA RAZON", 6 PSTRES A L'HORA DE DINAR,GRAÇIES A TOTS, I ENDAVANT "EN PRIEAS LAS FILAS....DE ISABEL Y FERNANDO EL ESPIRITY IMPERA" I NATUREALMENT "CUMBRES NEVADAS BANDERAS AL VIENTO.."

Clidice ha dit...

com diu en Porquet per mi que és un tapat d'ERC, perquè cada vegada que bada boca surten 100 independentistes nous. Per mi que vagi fent, ara, que nosaltres no ens adormim eh! :)

Joan Guasch ha dit...

Zel, la meva dona és mestra, direcora d'escola rural, sense administrativa, sense els mestres que els tocarien, fent equilibris entre les demandes del departament, els pares i les tonteries del ministerio.És cansat, esgotador, i mai ningú no us reconeixerà als mestres tota la feina que feu, però no defalliu, no podeu. Sou el puntal de la societat.

Montse ha dit...

Zel, cada vegada que alg´ju de madrittt dona una coça a terra, sorgeixen 1000 nous independentistes. Que vagin foten coces!