04 de gener 2013

no propaganda, sisplau

Diu que s'ha d'estalviar. 
Sí? D'acord, res d'anar a la perruqueria, tapem els cabells blancs a casa.
Diu el paper, que la cosa és així de dolça, com una mena d'escuma afruitada que te la poses com un xampú i després rentar i ja està! Semblava així, però el meu cap, com una magdalena curulla d'aquesta cosa, regalimava en un degoteig llastimós.
Perdoneu, però heu de ser molt manetes, dones i homes que ho proveu. Vaig quedar plena d'aquesta mena de mouse que s'anava tornant fosca pertot arreu. Els grumolls, -després de barrejar enèrgicament més de 40 vegades tal com diuen les instruccions,- encara estan enganxats a diversos llocs estratègics de la banyera. Aquest matí, hi havia rastres negrosos a la pica, a l'armari, a terra, a les meves orelles, al jersei, fins les esquitxades que no vaig saber veure s'havien reconvertit ens taques fosques, i el que no vaig fregar prou bé ara té un aspecte tipus pell de zebra... Com en tot, una imatge val més que mil paraules, però qui és el guapo que agafa la màquina, ple d'això multiplicat per molts grapats?

11 comentaris:

sa lluna ha dit...

Pobreta!! jo com sóc una pocatraça vaig a la perruqueria, una d'aprenents que és barateta, això si, un cop cada quatre o cinc setmanes!
Paciència nina!

Aferrades.

El porquet ha dit...

Buf, jo si m'hagués de tenyir els cabells crec que ho deixaria en mans dels professionals.

Ara, com que només me'l tallo, agafo la màquina que em vaig comprar ja fa mooooolts anys, i ras! Ben rapadet quan toca!

Violant d'Atarca ha dit...

Caram! Dubtava entre si anar a la perruqueria a tenyir-me els cabells blancs del serrell o bé, fer servir aquest producte... Igual que la Lluneta sóc poc traçuda, així que tot i que no m'agrada gens anar a la perruqueria ho faré... El que no sé és si seran capaços d'arreglar el "tall" de cabells que jo mateixa m'engipono per no haver d'anar-hi sovint... ai! si em quedés bé anar al zero no tindria aquests tipus de neguits.
Salut i resignació!

Mateo Bellido ha dit...

Saludos...Qué tal el Año Nuevo?. Bueno, todavía aguantará unas semanas para tener que ir a la peluquería a que le recorten.
En fin, paciencia, ya le compraran unos tintes de esos para que lo veamos como de alta peluquería, pero será la misma "merde" que te quedó a ti.
Salut e força al...ya sabes, para el 2013.

Mr. Aris ha dit...

ha ha perdona però m'has fet riure. A mi em passaria igual, un cop em vaig voler tenyir la barba i mai més. Semblava el presentador aquell Parada. Si algu no li agraden les meves canes, ho sento, no em guanyo la vida amb el físic.

Elfreelang ha dit...

sort que mai me'ls he tenyit! perquè si a tu t'ha passat això a mi amb la poca traça que tinc ..igual ara estaria tota jo negra com el rei Baltasar!

Anònim ha dit...

ah! ja ho deien els clàssics: el barato surt car

no hi ha tu tía

Garbí24 ha dit...

per tractar on hi ha pèl sempre millor ser dos.....a casa ja fa temps que pinto a la dona i ella em talla les crestes, de moment no hi ha queixes, es veu que tinc bona ma pintant canes.....encara que no siguin a l'aire.
Bona neteja......espero que almenys hagis tenyit per unes setmanes

Rafel ha dit...

L'única cosa que tenia raó la publicitat és que era "permanent"

Encara que una mica escurats donem feina a les perruqueries. Ei, si pot ser.
Bon any 2013

Joana ha dit...

Jo no m'hi veuria pas en cor...
Hi vaig poc, sols quan les canes amenacen d'il·luminar elles soletes el meu carrer. :)
Bon any!

Carme Rosanas ha dit...

Jo, com l'Elfree, sor t que mai me'ls he tenyit i ... segurament que mai no me'ls tenyiré!