29 d’agost 2013

alegria compartida

Ahir a la tarda vam fer una mini trobada L'Àngels Sargantana, la Carme i jo.
Va venir així com de cop i volta, un missatge un ja hi som totes d'acord i un pim pam, -demà mateix!, ens vam dir.
Jo ja coneixia l'Àngels, ja havia gaudit del seu gran cor i proximitat, del caliu que dóna, i per molt que us digui, mai trobaré les paraules per definir el seu tarannà. La seva qualitat humana depassa allò que un comunment es troba. Una dona capaç d'enfonsar barreres, crec que si la vida l'hagués dut pel camí de la política, per exemple, ja hauríem sortit de l'embolic. Dic això, perquè poca gent hi ha amb el seu esperit lluitador. Una joia!
I l'altre tresor, la Carme. Què voleu que us expliqui? No sé per on començar. Qui la coneix, ja sap quina mena de poció màgica és per l'esperit. Persones com ella en deuen quedar poques. Transmet una pau, una sensació de benestar emocional, una dolçor... Em sembla que és la millor companyia que hom pot tenir en els moments de neguit. Quan la vaig tenir al costat, jo que sóc molt enganxosa, la vaig abraçar a cor que vols, i allò que la pell transmet, em va fer entendre moltes coses. Una riquesa, una sensació que em dura i em dura, sé que ha sigut potser, la millor de les coses que m'han passat aquest estiu. 
O sigui que, estic amb la llibreta emocional curulla, plena fins dalt.
Gràcies a totes dues! Gràcies a quin sigui dels déus que us ha posat al meu camí!

5 comentaris:

Oliva ha dit...

...NO SERA QUE LES BONES PERSONES CRIDANT A LES BONES PERSONES?

Garbí24 ha dit...

ui quasi t'atrapo...en conec una, que té cua. Bona trobada.

sa lluna ha dit...

No tinc el plaer de conèixer a la Carme, encara que sempre he dit que m'encantaria perquè fins i tot sense conèixer-la l'estim. L'Àngels síiiiii, i tot el que dius d'ella ho subscric. És una nina que es fa estimar sense necessitat que obri la boca, té uns ulls que ho diuen tot i un somriure que enamora. Pel que fa a tu, vaig estar a punt que ens coneguéssim en una de les meves trobades amb l'Àngels ... espero que a la propera sigui la bona!! :)

Enhorabona a totes tres!! Envejota tinc!! ;)
Bessets i bona nit!

zel ha dit...

Jo... és que m'agradaria abraçar a molts dels qui sou aquí!

sargantana ha dit...

Roser....beu el que vulguis que estas convidada
jajajajajj
ja et val !!

pero si que es cert que va esser una molt bona tarda i va carregar les bateries de l'estima mutua crec

sou persones a les que es facil estimar encara en la distancia (que mai deixeu sentir)i que teniu un *directe* del mes entranyable

gracies a totes dos...us estimo molt

i un bes ben especial per la meva Paula i per en Joan