15 de febrer 2009

la democràcia segons la dreta

El tal Herrero resulta que, a més de fidel seguidor aznarià, és amic i col.laborador de l'inigualable Losantos i la Cope. Ja! El tipus aquest. ha tingut la grandíssima barra de mentir com un podrit sobre com va anar tot plegat quan el van fer fora del país per fer declaracions que no tocaven, al moment més inoportú i en terra forana, opinions que no podia haver contrastat, donat que encara no havia passat res. El que més emprenya és que et vinguin a donar lliçons de democràcia, sinceritat i veritat democràtica elements com aquest. A més de pertànyer a un partit que està enfangat fins al coll per corrupció, espionatge i tota mena d'atemptats a la llibertat (dels altres, s'entén, les seves llibertats són intocables), resulta que ni tan sols tenia cap acreditació per ser allà opinant i fent rodes de premsa. I diu que es van llançar damunt d'ell i va rebre vexacions. Jajajaja, una altra de les típiques interpretacions de la realitat a les que ja ens té acostumats el PP.

Bé, doncs, opinar és de franc, i suposadament lliure (jejeje, permeteu-me el riure). Aquí us deixo unes paraules de la presidenta del comité electoral citant paraules del sr Herrero. Fa goig com parla de nosturnitat, de maniobres no legals, no democràtiques... Ells són bons, eh? per donar exemple...
El viernes en la mañana, Herrero hizo fuertes críticas contra el Consejo Nacional Electoral (CNE) y su decisión de prolongar el acto electoral hasta las 6 de la tarde. “Tengo temor que pueda ser utilizada esa nocturnidad para tratar de hacer un tipo de maniobra que no sea legal, que no sea democrática”, dijo. También afirmó que se trata de “un referéndum que Chávez ya perdió hace un año” e invitó a la población a “votar en libertad y que jamás voten dejándose llevar por el miedo que premeditamente ‘un dictador’ está tratando de imponer”.
I aquí un enllaç per anar triant videos per escoltar les parts implicades.
I si podeu, llegiu i pareu atenció a com estan els del PP a dia d'avui. No es salva ni la minyona. Jejejejeje... A tots els porcs els arriba el seu Sant Martí.
I sense voler fer cap "autospam"(stripper dixit), he col.laborat en el 90 no sé quants jocs literaris del Jesús, de "Tens un racó dalt del Món". El podeu llegir, si us ve de gust, aquí. (És curtet)

14 comentaris:

Edurne ha dit...

Qué más decir decir que no hayas dicho ya y que no sepamos ya...!
Sin comentarios!
Petons, Roser, guapa! Y espero que salgas corriendo enseguida para darles una patada en salva sea la parte a tanta panda de.... de eso!
Jajajaja!

Els del PiT ha dit...

Penso que et podies haver estalviat de penjar foto en aquest post, m'hagués estalviat una digestió pesada.
;-)
Eeeecs, uiiix...

Ferran Porta ha dit...

Aquesta penya són uns freaks. Recordo fa un temps, un peperu nascut a Catalunya que va ser expulsat de Cuba per dir-ne alguna de grossa fora de lloc; ara aquest imbècil fa el mateix a Veneçuela.

Suposo que és part d'una estratègia perquè algunes persones els vegin com a salvaguardes de la democràcia, o alguna cosa semblant...

Per mi, l'Herrero aquest, en Chávez i tota aquesta penya se'n poden anar water avall, t'ho ben prometo.

Txarli ha dit...

Són corruptes i feixistes declarats, i a sobre es fan dir defensors de la democràcia!

Aquest senyor se'n va anar a Veneçuela a armar "follon" al costat de l'oposició neocon d'aquell país que em sembla que estan coents perquè no guanyen ni guanyaran cap elecció democràtica a Veneçuela en uns quants anys!

kweilan ha dit...

A mí aquest eurodiputat del PP no em mereix cap credibilitat democràtica en absolut.

Garbí24 ha dit...

tots en el mateix sac i al riu , que ara que passa ple s'els emporti ven lluny.
A veure si d'una vegada el govern presents una E.R.O , que sobre molta gent.

Albert ha dit...

la misseria de la dreta, es aquesta, pensar.se que son portadors de la veritat absoluta,
són tant ineptes i supercials , que han arribat a tillar de feixistes a personatges de l'esquerra, ells dir a d'altres feixistes...són la vergonya de la politica....

Assumpta ha dit...

Aggghhh jo quan veig al Losantos aquest m'agafa com una mena de bloqueig mental que ja... ufff... vaig a estendre la roba a veure si m'airejo (jajaja és cert lo de la roba, eh? jajaja) :-)))

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

No cal fer noticia del que no en és.

yraya ha dit...

Si hubiera sido al revés, que hubiera pasado??
Estoy cansada de esta merda de gente.

Unknown ha dit...

Zel:

Aquest Herrero, és el que va dissenyar les campanyes contra els socialistes els anys 90. Ara, com es pot veure, està cobrant a l'Europarlament, els serveis prestats.
Ara, pel que es veu, a més, està tan agraït que ho fa "gratis" ... ell és així de f_ _ _ _ _ _ _

Cristina ha dit...

Aquest personatge i tots els peperus són una colla d´impresentables. No tenien prou amb la trama de corrupció per muntar el numeret a Veneçuela. La qüestió és cridar l´atenció i fer el més espantós ridícul.

Striper ha dit...

He escoltatmes de una vegada aquest paio i es un impresentable.

Toy folloso ha dit...

Quina fauna fas sortir en el post, avui!