31 de gener 2010

desagrupament.cat

Aquest és l'encapçalament de la notícia, el missatge d'un il.lusionat qualsevol amb el que semblava el projecte amb majúscules per l'independentisme català:
"Podeu dir alguna cosa sobre les informacions que estan sortint sobre que en Carretero ha marxat de la directiva? Si us plau, hem d'estar units, i en Carretero és clau. Sou l'única esperança que té aquest país. No ens falleu, no em falleu. Perdoneu que escrigui aquí, però no sabia on adreçar aquest comentari"
No puc opinar sobre el fons d'aqueta decisió. Sembla que l'excusa és el criteri de tria de llistes. Particularment, em sembla bo que cadascuna de les demarcacions escullin els seus representants, més si anem a una futura organització diferent a les actuals províncies. I no tinc res en contra de poder pensar també en d'altres candidats d'arreu del país. Per això no entenc una rebequeria d'aquesta mena, si de cas, només els afanys de protagonisme que acaben sortint sempre quan parlem de política.
En fi, de què té por el sr. Carretero?

12 comentaris:

Anònim ha dit...

que fàcil que és engegar a la merda un projecte com aquest. els qui cridaven a la unitat l'han engegat a parir a la mínima de canvi. ja sabem una cosa: no hem de votar reagrupament.

Sergi ha dit...

Què passa, que ara no ho tenim clar ni els propis catalanets? Ni els que més se les donen de ser independentistes i de tenir projectes clars i catalans. Si és que això fa que no puguem mirar endavant de cap manera. Fins que no hi hagi un projecte seriós de veritat, i una mínima unanimitat en la voluntat de ser independents, aquí no farem res. No crec que aquesta ens la donin els polítics, la veritat. Tinguin un color de camisa o una altra, la qüestió és que sempre porten camises, que són més cares que les samarretes. I no volen portar samarretes, no no, la seva voluntat és portar camisa, corbata, americana i una pinça d'or a la solapa. Un cop tenen això... independència?? Em sona, però no sé de què.

Striper ha dit...

Per mi el Carretero sempre ha sigut un trepa amb aspiracions persols amb una rabieta per que va seixar de ser conseller.

Ferran Porta ha dit...

Independentisme 0 - Nacionalisme espanyol que des d'ahir s'està partint la caixa 1
Sovint ens acaben donant pel sac... per culpa dels nostres propis errors. Quin terrible... destí?

Carme Rosanas ha dit...

Descoratjador... molt descoratjador.

SERGIBR ha dit...

La desmembrelització de l'independentisme és com les piles alkalines: I segueix, i segueix, i segueix...

Anònim ha dit...

JA LA TORNEM A BALLAR¡
LO PITJOR, ES AQUEST FARUM
DE "MANIOBRA" OCULTA QUE TRASPUA TOT L'AFER.AIXO DE LA "PARTIDOCRACIA" ES TOT UN VARI.
JUGANT AMB BCN.

Joana ha dit...

Entre ahir i avui les notícies han estat d'allò més entusiastes ...
S'acosten les eleccions i en comptes de posar-se a treballar només hi veig oportunisme i raonaments per anar enrere mai avancem?

joanfer ha dit...

Em sembla molt que, o canviem aquests tarannà que portem anys aguantant dels partits tradicionals, o no anirem enlloc... Els polítics estan per representar el poble, no per servir-se d'ell.

Agnès Setrill. ha dit...

Em va fer malícia aquest nou partit, desseguida vaig veure que tot i que compartien els meus ideals, no estava bé.
Dividir-nos és el pitjor que podem fer els catalans això vol dir repartir vots = perdre més.

De totes maneres em sap greu que un cop més demostrin que l'orgull pot per sobre de tot i amb la facilitat de qualsevol "rabieta" de nen maleducat.

Carquinyol ha dit...

Realment molt mala notícia per a una alternativa als partits de sempre que es venia com una cosa diferent. Anem ben arreglats així !!

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Caldria reflexionar el perquè d'aquet fiasco. Jo crec que l'han dinamitat des de Madrid, era un projecte massa engrescador i no convenia.
M'agradaria saber qui l'ha liada. Esti segur que en Carretero ha pecat d'innocent.
Salut.