22 de març 2011

{€}


Llegiu, si us ve de gust, això
En aquesta operació "Amanecer de la Odisea", ens preguntem qui deu ser el genial poeta que posa títol a les suposades operacions humanitàries...
O sigui, som l'Ulisses que navega/vola/cavalca/ per salvar Ítaca?
Diu, Ítaca és Bengasi? Gadafi és el Cíclop?
I qui és Homer?
I posats a preguntar, ens podem refiar de l'ONU?
I encara, hi ha dictadors que primer són bons, i després dolents?

5 comentaris:

rits ha dit...

Hi ha tants interrogants en tot plegat. La sensació que et queda és que ens han tornat a prendre el pèl. Sóc forta defensora de l'ONU i del dret internacional públic, hi crec, m'esforço en creure-hi, però davant tot aixó, novament, tots els fonaments se m'enfonsen i en nom de la protecció dels més dèbils, només es protegeixen els més forts.

El porquet ha dit...

Malauradament ja no ens podem refiar de gairebé ningú. Per un que pren consciència de la gravetat de situacions com aquestes, vint-i-cinc es freguen les mans davant la possibilitat de seguir venent més armament per a combatre el propi armament que ja s'havia venut a l'altre.

sànset i utnoa ha dit...

Homer... mmmm... sí, serà Homer J. Simpson.

*Sànset*

Clidice ha dit...

Combatre Gadaffi? Permetre que faci una escabetxina amb els "seus"? Realment això és treure un clau amb un altre clau, potser cal fer-ho, no ho sé, però potser també caldria començar a posar els fonaments per a impedir que el món el governin sàtrapes que "ens convenen".

Mortadel·la ha dit...

Zel, té que tinc pressa:

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/192888

Passa-ho