23 de novembre 2014

joc de trons (i llamps)

Al tauler, a l'escaquer ibèric si voleu, ara juguen negres, i guanyen, sembla. El problema és que l'altre jugador, nosaltres, juguem al parxís, i amb daus marcats. I vinga a fer caselleta a caselleta, mentre et foten la torre a la primera cantonada. L'escaquer és ple de cavalls, de torres, d'alfils als indrets estratègics i les nostres fitxes de parxís s'amunteguen sense poder anar ni endavant ni endarrere.

Quan tu et poses a jugar amb enemics com els nostres, evidentment acabes així.
No vull fer servir eufemismes, això és una veritable batalla, encara que li diguem de manera bonica democràcia, dret a decidir, volem votar, que tot és només per definir el que algun sentim, a saber:

-N'estem fins els pebrots de la seva guerra bruta
-No volem més autoritarismes de cap mena
-No som en un graó més baix que ells, prou de menysprear i menystenir
-Ens fan viure com gent colonitzada i això atempta contra totes les legalitats morals
-Actuen com en els autèntics règims dictatorials

El més trist és que no hi ha sortida, El rei aparent de l'escaquer és un imbècil a qui no se li ha sentit a dir res que sembli coherent. Barboteja, s'embarbussa, escup saliva i diu coses sense dir mai res, el molt incult. 
El més dur és que hi ha una reina que riute'n tu de la pitjor serp verinosa del món.
I la cort plena de petits dictadors, peonets carregats de verí.

Auxili.

10 comentaris:

Garbí24 ha dit...

Cavernícoles en vies d'extinció. A tots els porcs els hi arriba el seu sant Marti.

Relatus ha dit...

Quin panorama!

Mr. Aris ha dit...

no pot ser que ens agafi de sorpresa tot això. Jo no tinc poders de vidència però des del primer dia ja vaig veure com aniria la cosa. No entenc com la gent s'estranya. Si només fa trenta anys que entrava un guardiacivil al congres!

Mr. Aris ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mr. Aris ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mr. Aris ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mr. Aris ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mr. Aris ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sergi ha dit...

De vegades no cal anar tan lluny tampoc. El que fa el govern espanyol amb Catalunya és denigrant, però no és gaire més del que fa amb el conjunt del poble espanyol. També tenim enemics a casa, no ho oblidem.

penyabogarde ha dit...

Zel, ens agradaria que ens fessis molts comentaris i que fossismmolt bogardiana, a la nostra penya compartim valors de sobirania, país, humor, culerada, antimadridisme, amor i bons aliments, a més tenim gent de l'Empordà com l'esperit d'Esnaola, princep-Neptú de Les Medes i l'Esclop Romesco de Bordils. Som una familia estesa a tots els Països Catalans...vine sovint, alegren's la vista amb els teus comentaris i vigila el madridista que ja t'ha insultat. Som els treus amics per sempre.