16 de setembre 2007

alta possessió, baixa penetració

La mare del Tano, és que m'estic posant nerviosa. Visc amb tres homes. No em tingueu enveja que no s'ho val, sí, sí, me'ls estimo molt, sempre recorren a mi i m'expliquen les seves coses, tenim una comunicació que molts envegen, (porta'm a...dona'm tant... vine'm a buscar... i alguna moixaina, també) Bé, de fora estant oh oh oh, ah ah ah, que poc convencional, jo marxo uns dies amb les amigues, ells van juntets perquè les vacances no ens coincideixen, oh oh oh, que bé... Però ara miren el Barça. Mamaaaa! I el sopar? Mamaaaa! On són els canelons? I molt em temo que fan com el Barça. Molta possessió ( cap a mi i els meus serveis) Baixa penetració (en l'intríngulis de l'autèntica comprensió de les noves normes de relació i repartiment de tasques) I també em passa com al Barça, al final, sempre em foten gol, de falta, lliure directe, de cap, de xilena, de vaselina, vénen embalats i no els veig a venir... Hauré de comprar l'assistent de camp.

14 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Quant era gitano :-P

Ja ho tenen això els homes, però mal que ens pesi desprès si no els tenim aprop els enyorem eh, si, si, ja ho se, es dificil de creure, però es cert :-P

Striper ha dit...

Roser viure o trballar amb moltes dones al igual que lo dels homes tampoc es d'enveixar,pero com diu la Jp Mateixa sempre s'acaba enyorant.

Striper ha dit...

Roser viure o trballar amb moltes dones al igual que lo dels homes tampoc es d'enveixar,pero com diu la Jo Mateixa sempre s'acaba enyorant.

mafalda ha dit...

Doncs ja ho saps: Contra el poder!
Jo, per sort, estic molt feliç amb el repartiment de tasques-rols a casa, però no te'n sabria (ni gosaria) dir-te com s'aconsegueix.

Ah! I com bé sabem, una cosa és allò que es veu des de fora i l'altra el que realment es cou a dins.

zel ha dit...

Ai, que sí, que teniu raó, però de tant en tant em queixo, jo voldria no haver de dir res i que sortís del cap DELS INTEGRANTS de la cèl.lula microsistema (A QUE QUEDA FI I INSTRUIt ;))))) però de vegades sembla una cèl.lula islamista (ai que això queda lleig, però, ja està dit) Salut i ara cafè.

zeppeling ha dit...

Si, i la "gallina Turuleta ha puesto un huevo..,".

LoRatPenat ha dit...

Ha,ha,ha...! Molt bona la metàfora! Encara hi ha molt camí a fer en co-educació no-sexista.
Però no tots els homes som iguals. Jo he tingut problemes semblants.... però a la inversa!
Ànims! Que encara pots guanyar la Lliga... de les estrelles!

Eduard ha dit...

M'agrada el que comentes...

Sigueu herois i heroïnes!

Cervecerix ha dit...

Bé, sempre podràs dir que ets "més que un club" ;-)

Txell ha dit...

A casa meva, passa al revés...

Carinyu portem una infusióooo, carinyu posa la rentadoraaaa, carinyu grava'm Hospital Centrallll....

I el carinyu, pobret, és un bon jan!

Librana ha dit...

Hola!
Gracias por tu visita!
Saludos desde Barcelona, así que saludos desde cerca ;)

Que buena la metáfora que has hecho jijiji

Clint ha dit...

no se perquè però diria que ho tens més controlat que no dius! o potser només és una impressió!

mossèn ha dit...

pizza ... call me !!! ... salut

Buensancho ha dit...

Amiga Roser, hacer un resumen de lo que está pasando en Venezuela es resumir 9 años llenos de sucesos, noticias y abusos.

El corolario a estos 9 años es un intento de golpe de estado por la vía de una supuesta reforma constitucional que la propia constitución vigente indica que es ilegal, tanto por la forma como se intenta como por el contenido que propone.

En los 33 Artículos que se proponen reformar están contenidos muchos principios fundamentales que son vulnerados abiertamente en la propuesta; también derechos y garantías que ahora desaparecerán o quedarán lesionados al grado de inutilidad.

En mi blog he venido haciendo un análisis de lo que la modificación comporta para cada uno de los artículos y terminé hace poco con una guía-resumen que puedes revisar aqui: http://buensancho.blogspot.com/2007/09/la-reforma-constitucional-gua-resumen.html
con un vinculo al post correspondiente en cada uno de los artículos.

Si tienes paciencia y ganas de leer usa esa guía para navegar por ese desproposito, cualquier cosa me avisas, por lo pronto imagina que te dicen que la propiedad privada ya no existe, que ya no tienes derecho a la libre empresa ni a decidir en que quieres trabajar o que auieres dedicarte, que el estado ya no garantiza tus derechos y que la administración pública ya no está al servicio de los ciudadanos sino al del estado... sigues el camino de lo propuesto verás la magnitud del abismo al que nos están arreando.

El problema más que político es legal, la cuestión es que el presidente quiere darle una solución política y lospolíticos no saben de más nada que de eso: la política.

Es una cuestión legal y en Venezuela no existen instituciones independientes que puedan hacer su trabajo de imponer orden a los desmanes del presidente... nos va a tocar a nosotros hacerlo y no va a ser facil ni bonito.

un abrazo