17 d’octubre 2007

danys col.laterals

Fa vuit mesos...


Com que tinc molta feina i estic estudiant, us deixo una foto perquè feu les vostres suposicions sobre el títol que li dono. Esperaré amb ànsia llegir les vostres teories!
AIXÒ ÉS LA PROVA D'UN DANY COL.LATERAL.

14 comentaris:

Jo Mateix ha dit...

Bé, a primer cop d'ull, tinc certs dubtes per distingir si es tracta de un dany col·lateral o un foc amic. En qualsevol cas, la fregona no et desmereix.

Gatot ha dit...

carnestoltes? per carnaval tot s'hi val? ... tot i que la mirada em despista, eh?

petons i llepades sense disfresses!

mossèn ha dit...

emm ... ummm ... salut

Josep Maria Yago ha dit...

dona, depèn. Depèn de si la fregona és molla o seca i si te l'has posat tú o te lo'han posat. També podria ser que estiguis fent els deures d'algun crio. També podria ser a causa de l'estat final de la màscara. En qualsevol cas aquests "danys colaterals" no et senten malament.

rosa ha dit...

dany col.lateral?? si perquè si et poses la "fregona" al cap llavors no pots fregar el terra, i la brutícia, la ronya i la pols,quan s'acumula poden provocar danys col.laterals.

m'ha sortit rodó...

Clint ha dit...

jo també he pensat en carnestoltes i en cremar tota aquesta feinada...tot i que pensant-hi potser ja havíeu posat cola al motxo i no hi vareu pensar al fer la foto...llavors els danys col·laterals serien clars...a la pelu!

Zincpiritione ha dit...

Oh! Però si és Lady Motxo! ;)

barbollaire ha dit...

Et vas fer d'alguna associació veïnal, o de l'AMPA, o de... i vas haver de col·laborar per preparar el carnestoltes...
O simplement vas contestar, en el moment equivocat, a la pregunta: "algú tindria una estona per donar-nos un cop de mà amb quatre tonteries per la festa?" XDDD

perquè jo també crec que 10-8 = 2 Febrer = Carnaval.

Petonet dolç i un xic perdut ;¬)***

Puji ha dit...

Són els danys col·laterals de l'ús del pegamento IMEDIO?

Jo Mateixa ha dit...

Que xula la foto i la que hi surt, es clar!!!!!! :-)

zel ha dit...

Jo crec que els danys col.laterals són la sonadura evident de lady motxo, que li provoca el fet de fer la feina que fa. És a dir,això és el cap d'en Carnestoltes que va fer lady fregona en un parell d'hores sense ni deixar assecar bé el guix, i davant la imperiosa necessitat de trobar-li una perruca i no poder-se treure el seu cabell que ho hagués fet en cas de poder, (tot per anar sempre amb presses)va arribar algú amb la idea brillant del pèl carnestoltesc i li va encastar al cap a la lady, que ja està prou tocada del bolet i no va fer escarafalls a una foto "de esta guisa" És que els mestres vivim de conya....

GAVILAN ha dit...

Mes que danys col·laterals, hauries d'haver-la titulat: "les idees netes"; com tu demostres en el teu blog que les tens.

Petons.

epi

Bohemia ha dit...

al ver la foto he pensado en locura colateral o creatividad colateral más bien...Es favorecedor ese color de pelo...

Gracias mil por tu comentario que siempre me llenan de ánimo para seguir escribiendo...

Besos

Pedra Lletraferida ha dit...

A la "afotu" només hi surt Lady Motxo. Què n'has fet, trapella, de Mr. Pal?... ;)