13 d’octubre 2007

estúpida i sense orgull

Si algú s'ofèn per la mini foto em sap greu, però és el meu regal pel personatge, no es mereix res més, bé, sí, una camisa de força. He tornat a sentir el magnífic discurs del papanatas de'n Rajoy sobre la celebració del 12 d'octubre. No sabia que celebraven el dia "de España", un día en el que tot espanyol havia de mostrar el seu orgull de ser-ho (primera estupidesa meva, jo pensava que l'únic que es mostrava ara per ara era l'orgull gay).
S'havia de mostrar també la nostra identificació amb la bandera del regne (segona estupidesa, jo visc en un regne? però no hi ha un president? Ai, súbdits, s'hauran de reubicar...).
S'havia de defensar la unitat de la pàtria (amb sang, senyor Mari ano?) (tercera estupidesa, jo creia que els antidisturbis i companyia depenien d'Interior, no pas de don Mari ano!!!)
I llavors vaig escoltar allò de "los españoles de bién".O sigui, que com que mal que em pesi tinc DNI, jo formo part de l'eix del mal, sóc malnascuda i per sort meva, no sóc del seu món, que al meu registre del blog hi diu Cocos Islands, perquè el meu país no hi surt. Si els blocat funcionessin bé....
Els qui no ens sentim orgullosos de ser patriotes (????) a qui el Rajoy ens va fer tal declaració de principis, vam penjar ahir la nostra bandera al balcó, vam fer matinada o no, segons, vam fer migdiada o no, i no celebrarem res fins el dia de Tots Sants, que allà hi cabem tots.


Us deixo una perla per riure una estona, hi veureu els amics del padrí Aznar i la seva saviesa. Aquesta és una mostra de com es miren el melic i no veuen més enllà del nas, anirien a qualsevol guerra, sense ni saber el nom de qui van a atacar. Tingueu paciència i aneu llegint, val la pena. Després ens hem de menjar que els nostres estudiants estan a la cua del saber...ja ja ja ja ja....

4 comentaris:

mossèn ha dit...

quin dit mé sexy ... gràcies pel detall !!! ... salut

Josep Maria Yago Suau ha dit...

soc un ferm partidari de l'expressió "la realitat SEMPRE supera la ficció"

Marede3 ha dit...

Alucinant! Sempre estrem exclosos de tot.... perque celebren el dia de la patria? Jo creia que celebravem el dia del genocidi dels indis audamericans.... perque l'unic que poden celebrar es que van matar miliosn d'indis per poder conquerir terres i esclavitzarlos, només una nació decadent o uns dirigents decadents poden celebrar un dia així o sentir-se orgulloses de pertanye a un pais així.... deplorable...

Unknown ha dit...

Aquests del video es en conya? Ostres i jo que pensava que ara amb això de la ESO estavem malament... Salutacions i felicitats pel bloc.