26 d’octubre 2007

l'altre Madrid

Ministers. Madrid. La cara de Madrid que ens amaguen força.

Inici de les Jornades Antifascistes 2007.




Banda Bassotti. Aquests actuen amb banderes basques, catalanes...Canten lletres antifeixistes, antirepressió, en defensa d'un món més just i de les llibertats individuals i col.lectives, (i en euskera si són al país basc ...). Els vaig conéixer i sentir gràcies als meus fills, que em van retornat la il.lusió de pensar i veure que no tot està perdut.






Un extret del diari digital Rebelión, tal com raja:

Organitza, "La Coordinadora Antifascista de Madrid"



"Los fines de semana de aquí hasta el 24 de noviembre se realizarán actos, charlas y encuentros sobre diversas temáticas, desde vivienda y okupación, modelos alternativos de sindicalismo, acción directa, memoria histórica, imperialismo... hasta la situación represiva del movimiento de resistencia en el estado español. Las jornadas culminarán el próximo sábado 24 de noviembre, con la tradicional manifestación antifascista y anticapitalista en el aniversario de la muerte del dictador Francisco Franco".
En una entrevista realizada por el colectivo La Plataforma, los músicos de Banda Bassotti valoraron la situación creada en el estado español en los últimos meses tras la criminalización que el grupo ultraderechista Asociación de Víctimas del Terrorismo realizó contra la banda. No pasó nada grave pero parece que andan juntos, ¿no? Nosotros con los jóvenes y la AVT con los nazis. Por eso no nos extraña que la AVT intente censu
rarnos, de hecho somos felices por resultarles antipáticos..." Rebelión.
Jo, de basc, no n'entenc ni un borrall. Però val la presentació.
...................................................................................


3 comentaris:

Puji ha dit...

Això ens ensenya que a tot arreu hi ha gent de tot.

Mai he sabut què diu aquesta cançó de Kortatu, però sempre l'he cantat i ballat com un possès!

Jobove - Reus ha dit...

Fermin i la Banda Basotti tot un luxe

salutacions

Unknown ha dit...

En dóno fe: existeix aquest altrte Madrid i és més potent del que ens sembla, amb tots els col.lor de la revel.lia però sense accés als media, copats per la caverna mediàtica.