18 de novembre 2007

CENSURA AMB MAJÚSCULES !!!

LA DRETA MÉS FEIXISTA ENCARA MANA. I MANA MOLT.
LA CENSURA FUNCIONA, CALLADAMENT I CONSENTIDA PELS ALTS CÀRRECS DE LA JUSTÍCIA.
.
El segon post del dia 17, tenia un video de la famosa trobada del "PORQUE NO TE CALLAS..."
El video va durar encara no dos dies i va desaparéixer, l'enllaç no funciona! (tots els altres trets del mateix portal sí, he fet comprobacions)
He actualitzat el post i deixo un altre enllaç, no per res, ara tothom qui vol ja sap què n'opina, es només per la ràbia que em fa que ens manipulin d'aquesta manera. Com pot ser que trobis un document i al cap de dos dies "desapareixi" de la xarxa? I el que em fot, és que a la pàgina estava insertat, la qual cosa vol dir que han anat a la font i senzillament, ha desaparegut.
.
COM QUE HI HA VERITATS INCÒMODES, FETS QUE ES DESCONEIXEN FORÇA AQUÍ SOBRE LA DRETA MÉS INVOLUCIONISTA I L'AZNAR COM A CAP GROS, CÀRRECS QUE NO POT TENIR, CALERS QUE HA GUANYAT AMB OPERACIONS IL.LÍCITES, XARXES QUE MANIPULA, DONCS APA, PEL DRET. LA DRETA ENCARA MANA, LA DRETA FEIXISTA MANA. AHIR ES VAN AUTORITZAR MANIFESTACIONS D'EXTREMA DRETA A MADRID, FINS I TOT RELACIONADES AMB "LA FALANGE ESPAÑOLA". UNA D'ELLES ES VA PROHIBIR. POSTERIORMENT HA ESTAT AUTORITZADA PEL TRIBUNAL SUPREM.
ANY 2007. FINS QUAN HAUREM DE PATIR L'OMBRA DEL COP D'ESTAT DE FRANCISCO FRANCO?

6 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Que fort, com es possible que despareguin coses de la xarxa aixi com aixi segons de quin tema parlin??

Ja se que no te res a veure, però la productora del GH9 va treure molts videos de la xarxa per que no els hi interessaba que es veiessin i a més va tancar blocs, fòrums, etc...que ho comentaven, quina mena de pais es aquest on la llibertat d'expressiò dels seus ciutadans es jutjada per la patilla???

La Dreta Espanyola es una pinya, no com l'esquerra, concretament el PSC, que van per lliure, si un de la dreta xiula els altres callen, son la ostia de fastigosament organitzats :-(

Petonets!!!!!!

Jordi Casanovas ha dit...

Desgraciadament la història la escriuen i la decideixen els vencedors. Que t'haig de dir que ja no sàpigues?

rhanya2 ha dit...

És curiós... dijous en parlava amb els alumnes de 1r de Btx i no sabien qui era en Blas Piñar, no tenien idea d'aquelles manifestacions promogudes pels Legionarios de Cristo Rey, a penes els sonava el Valle de los Caídos... I ara tot això. Estic d'acord amb la Jo Mateixa quan parla de la unió de la dreta, és quasi perversa, és el seu maleït secret...

Henry The VIII ha dit...

Benvolguda Zel,

És penós però és així. "Quien tuvo retuvo". I tot això sense estar al poder del govern central. No fa gaires anys, ni quatre, s'estava fraguant una assimilació de "nacionalista català o basc" amb "terrorista" que feia por.

Però aquí estem nosaltres, no creus? Disposats a ser l'últim mohicà si convé.

Sitos (abreviatura de bessitos)

Henry The VIII

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Hola Roser, el vídeo segueix estant a lloc. Concretament a la web www.aporrea.org , una web de Venezuela. a qual cosa no vol dir que no hi pugui haver censura (soc de l'opinió que la realitat SEMPRE supera la ficció)

Joan de Peiroton ha dit...

Amics, som a EUROPA (EU) i el perill de es veure negar el dret mes elemental a l'expressió lliure, per no poder ser controlats per els governs o les autoritats auto-proclamades, existeix a pertot arreu a casa nostra (vull dir a EU tota, no sols a l'estat espanyol, ). Ens en tenim ressons inquietants que ens arriben d'Italia. Ens cal unir tots, sense consideració de les velles fronteres estatals, per fer respectar la nostra llibertat! Som ciutadans, no som ovelles!
Josep: no vaig poder trobar el vídeo a la pàgina veneçolana. No tendries un lligam més precís ?