10 de novembre 2007

estimats reis d'orient

AQUEST POST ÉS UNA MANERA D'AFEGIR-ME A LA CAMPANYA PER LES TRADICIONS DE CASA, TIÓ, REIS I TORTELL QUE NO FALTI


Estimats Reis d'Orient,

Suposo que esteu prou enfeinats per atendre tothom, de fet no sé a què us dediqueu durant 364 dies, només em consta que el vostre conveni té un dia de treball pactat, això sí, de 24 hores (tantes?).


Primer de tot, m'agradaria saber quin sindicat us representa, perquè el que ha aconseguit pel vostre minúscul gremi té molta tela. Reclamo que compartiu una mica del vostre lleure amb la resta de mortals.


Segon, m'agradaria saber que coi fa que no vigileu una mica les monarquies que deixeu substituint-vos mentre sou literalment desapareguts. Avui, un tal Joan Carles I, ha replicat a un representant de "segona" que li cantava les quaranta, li ha dit "porqué no te callas" Això, un rei, no ho fa, i si no preneu mesures per esmenar aquestes malifetes, m'enfadaré molt i em passaré a la competència.


Tercer, vull saber on feu les vostres declaracions de renda, vosaltres i tots els que dueu corona. Amb el que us podeu permetre, debeu tenir molts "quartus", i no està bé de no repartir, que coi amb tantes Barbies, wii's, PlaysStations, Psp, soldadets, Playmobils i mandanguetes, el que volem és quelcom comptable, i que si més no ens ajudi a pagar el pa, que avui he anat a la fleca i per una coca de 1/2 quilo m'han fotut 4 euros. A més, he llegit que, amb el que tenen els 5 més rics de tots, n'hi hauria per erradicar la fam. Això, uns Reis d'Orient com déu mana ho haurien de tenir previst i controlat.


Quart, ja n'hi ha prou de venir un cop l'any i no deixar ni una trista adreça per fer reclamacions, que més d'una vegada ens heu deixat sense l'única cosa que realment volíem, o sense piles, que de vegades és el mateix.

Cinquè, posats a dir, ja va sent hora que us replantegeu això de les vestimentes reials. Diu una tesi, que ja no és hipotesi, que tothom tendeix a voler gaudir dels luxes dels qui perceb que estan un graó per damunt d'ells en la tristament famosa piràmide social. Quin model estem donant, eh? Una mica més d'efectivitat i una mica menys de joies i pells i penjolls de tota mena, caram.

Sisè, fa molts anys que ajudo a nens i nenes a escriure les seves cartes. Sempre posem a dalt de tot "Gràcies per pensar en mi, si podeu em porteu, si us plau... i sobretot, enrecordeu-vos de tots aquests nens i nenes que no tenen res mai, ..." i encara no els heu escoltat ni una vegada, ja està bé, no? A veure si feu un fons de solidaritat DE VERITAT i ens posem tots plegats a la feina, que ja tardem massa.

Setè, ja n'hi ha prou de demanar als nens que facin bondat. Més val que ho demaneu als grans d'una vegada. De tots és sabut que els petits es mimetitzen fent allò que veuen fer, així és que a retocar els missatges per aquest any, jaaa!

(continuarà... amenaço!)

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Resulta curiós que en un dia tan assenyalat, tant a mi com a la reina, hagi de fer un discurs tan pesat resumint en vint minuts tan llargs com la porqueria d'any que hem tingut.

Zel, què fa una republicana cel·lebrant la nit de reis?


Recorda: el ric és ric precissament perquè no comparteix.

Bones festes !!!

Sgt.



El rei Blastasar

Waipu Carolina ha dit...

Po estas razones y muchas más ya no creo nadita en los Reyes, de hecho nunca he creido.
Prefiero en todo caso adaptarme a las costumbres de mi país y pedirle al Niño Jesús. Al menos es más inocente, más sencillito el niñito, más mágico.
Y el que te calles?...anda ya que poca educación tiene el señorito, y luego critica a otros...Ya ves tú que ejemplo da, por eso es que algunos "españoles" se sienten con el derecho de mandar a callar a sus subditos sudamericanos.

Un petó Zel

nimue ha dit...

si jo fóra els Reis Mags estaria rumiant molt bé la teua carta! molt bona sí, senyora!
Jo, per coherència amb mi mateixa, no celebre Nadal de cap manera així que...

Anònim ha dit...

Estimats Reis d'Orient:

Ho sé tot!

Anònim ha dit...

P: Què diu Baltasar al Pare Noel?

R: ¿Te quieres callar?

mossèn ha dit...

visca el caga tió !!! ... salut

Striper ha dit...

Eh de pas que surti per nadal el 58069.

Mon ha dit...

gracies pel post....