19 de desembre 2007

el model de cultura

Com ens ha de sortir tot plegat si resulta que aquest innombrable J.Mari Aznar...
-escriu un llibre (val, ho pot fer tothom)
-li editen (d'acord, pesa el poder heretat)
-fan cua per aconseguir tenir-lo signat! ( ???)
No hi trobo cap explicació.
El paio és un feixista de collons.
Viu a costa de no se sap ben bé què voltant cap aquí i cap allà fent veure que sap idiomes.
Té una mena d'empresa amb la senyora que seria incompatible amb un càrrec, per això ara és només president d'honor.
Però d'honor no en té i és un mentider.
Un mentider comprovat, penseu en la guerra d'Irak.

Doncs, si a l'Aznar li fan cua perquè els signi un llibre, el seu llibre, quina educació i cultura hi ha en aquest país? Veieu què interessa a moltes famílies?
A veure si es pensen que a l'escola es fan miracles.

10 comentaris:

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Sssssssssssssssss, calla, calla, que et diran que és culpa dels/les mestres!

rosa ha dit...

clar a l'època del Paco, això no passava a l'escoles tot anava molt bé...i un be negre amb potes rosses.

I quina cultura hi tenim a aquest país? només cal mirar la tele.

Joan Vicenç ha dit...

En aquest país no anam gaire bé, però té solució.
En aquell altra país potser no hi ha res a fer.

Jobove - Reus ha dit...

ah !!! la memòria histèrica, la gent ja no s'enrecorda de res, hi ha un grup de gent que ha iniciat un posible denuncia al Sr. Aznar per crims de guerra, a veure si prospera

salut i petons

Striper ha dit...

per que tingui forma de llibre ha de ser un llibre no pot ser una merda.

Anònim ha dit...

Amb tot respecte, creo que és faltar a la cultura quan es diu feixista a l'expresident d'un govern democratic que va deixar el càrrec al concloure el seu segona legistalura.
Salutacions.

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Amb tot respecte, creo que és faltar a la cultura quan no es diu feixista a l'expresident d'un govern democratic que va deixar el càrrec al concloure el seu segona legistalura després d'enganyar el seu poble perquè entrés en guerra contra l'Irak al servei d'una potència estrangera, després d'intentar enganyar el seu poble atribuint un atemptat terrorista a qui no l'havia comès o després d'avalar un intent de cop d'estat a Veneçuela o d'intentar desestabilitzar Cuba, etc, etc.
Passa que la paraula feixista ha quedat tan gastada que a mi ja em sembla poc i tot.
Salutacions.

Anònim ha dit...

La coneguda popularment com guerra d'Ifni va ser l'última contesa que va disputar Espanya com estat. Cridar “guerra” a la intervenció espanyola a L'Iraq és demagògia que molts us heu cregut... La resta ni sé ni contesto ja que dubto que ningú que escrigui aquí disposi de proves que donin suport una cosa ni la contrària. Sapigueu que feixista és, per exemple un dels qualificatius que usa l'esquerra abertzale per a qualificar als veïns que no pensen com ells...així que vosaltres mateixos. Una cordial salutació.

zel ha dit...

Dadaista, el blog és d'entrada lliure i no censurada, ja ho veus, per no ens malbarataràs la paraula i no acceptem per no ser acceptat per ningú, que el feixisme tingui altre significat que el que té, és feixista la dreta que ens oprimeix, de tot allò altre en podem parlar, Però no es pot discutir que l'Aznar sigui un feixista, encara que l'hagués votat mitja España, que pot ser tan o més feixista que ells. per això es va lluitar, no? Sense feixistes, no hi hauria cap guerra civil en la darrera història d'aquest país.

Ferran Porta ha dit...

El pitjor de l'Aznar no és que sigui un absolut mediocre: és que va tenir poder. Aquest és l'origen d'un feixista, com el propi Ansar, com en Franco, en Hitler, en Pinochet, l'Stalin i en Castro: un mitja merda acomplexat amb poder. Per sort, l'Aznar va arribar en ple segle XXI, en un entorn europeu que no afavoria altres opcions, que sinó...

Et saludo des del Quina mandra! però també des del meu altre bloc, que actualitzo més sovint: http://theberlinchronicles.blogspot.com

Bon Nadal!