16 de gener 2008

tanquen files



Tinc un superespia a Madrid.
L'he llogat. Tipa ja de tant patiment, a veure qui seria el segon a la gran cúpula Pepera, he llogat el superagente 86. (Bé s'ha de poder riure, no? ah que faria feina...)
Per desgràcia d'ells, han fet tot el que havien de fer malament per acabar de decidir els uns cap al seu cantó, i els altres cap a l'altre.
Osti que m'estic embolicant. Vull dir, España está rota, sí, i tant, sempre ha estat rota i si no els ho semblava és perquè no duien les ulleres de mirar. I ho han fet molt i molt bé.
Manifestació de "Viva Cristo Rey y la Familia Cristiana". 1-0
Polícia sospitosa. 2-0
Política Lingüística, català, gallec i basc arraconats. 3-0
La cirera del pastís, Pizarro sí, Gallardón, no. 4-0
Què no? Ja en parlarem. Aquest Pizarro, que nó sé si és descendent del Pizarro que va anar a ultramar, era el presi d'Endesa. Si el tenen de nº 2, qui és que es carrega ara les fallades elèctriques? Justament van a fitxar el cap de molts despropòsits i manca d'inversió a la xarxa que va fer l'estiu més calent a Barcelona dels darrers anys.
Jo no és que cregui que Gallardón sigui algú especialment proper, que no, ni pensar-ho, però la neteja que han fet mostra clarament que tots els mínimament "enraonats" siguin ja fora del PP.
S'han quedat amb els més ultres dels ultres de l'ultralitat. Millor. Hi ha coses, que per arreglar-se, han de petar, un pet ben gros. Si guanyen, nosaltres, els esquerranosos, més units que mai fent front comú, és el que tenen les dictadures i els règims cabrons, que els normalets fem pinya i busquem alternatives. Aquestes eleccions hi ha un percentatge molt important de joves que aniran a votar per primer cop. Ja veurem. Jo em consolo. Quan més amunt siguin, més grossa serà l'hòstia que es fotran.

15 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

tampoc cal que hi pateixis, ells per tu no ho fan i pel país tampoc... com en número dos va dir: abans els alemanys que el catalans

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

Ni el dos, ni el tres, ni el vint-i-tres, tots són clons polítics: homogenis, uniformes, iguals... en el que cal fer i en el com s'ha de fer. I com que estic tan allunyat del que pretenem fer com de la manera que ho pretenen fer no penso dedicar-hi gaire temps, a excepció, és clar, de quan les diguin de l'alçada d'un campanar, perquè les seves mentides són massa perilloses per a la gent. En tenim una bàrbara experiència. Per sort, aquesta uniformització ideològica en l'extrema dreta i la mentida els portarà a la derrota. Faran la fi dels cagaelàstics, aquests paios!

Mon ha dit...

Ai que les passarem putes si guanyen aquesta colla de fatxes...cagun dena! Ostres,ostres,ostres que mal parlat soc de vegades....

DOLORS ha dit...

Espero que om dius hi ha coses que per solucionar-se han de petar i ells i les seves decisions facin un pet ben gros!
Per cert felicitat per la música!Ës una bona tria !

Anònim ha dit...

Parlant d'aquest Pizarro, no saps que avui ja s'ha ficat a la feina?? si si... a Tarragona s'han quedat sense llum, al juliol va ser Barcelona, ara Tarragona, van a per naltros! En dos dies que és el 2on i Catalunya ja està perjudicada! un bon fitxatge per els peperos oi? jeje sense comentaris... A cuidar-se!

Sergi ha dit...

Això de fer fora els que són més moderats, és una cosa que no entenc. No ho veuen que de cara a l'altra gent, no als seus casposos votants de sempre, sinó els indecisos, els que potser els votarien, però els fa cosa, tenir unes cares més amables com a bandera potser els faria decantar cap a ells. Però no, si poses a davant algú tant ultra, qualsevol es desdiu de votar-los. Bé, només els ultres, és clar, que no n'hi ha pocs. Esperem que no guanyin, seria insuportable.

Puji ha dit...

Mira! Una altra que pensa com jo! Millor que guanyin ara i petin.

rosa ha dit...

i tant quan més amunt més grossa serà la petacada...però mentres ens fotarán a tots plegats.
un petó

Jobove - Reus ha dit...

em sap greu dir que les dretes tornaran a guanyar, es una cosa cíclica, les dretes ho emmerden tot, les esquerres ho intenten arreglar, quan ja ho tenen arreglat, tornen a guanyar les dretes hi ho tornen a emmerdar

pd el superagente 86 que bo, com m'agradaba !!!

petonets

Ferran Porta ha dit...

També penso que hi ha coses que més val que petin d'un cop. Com a mínim així es pot recomençar la partida.
Que el PP és una merda pinchá en un palo? Ho sabem, però que governin ells (amb minoria, això sí) i a veure què acaba passant.

Striper ha dit...

Mira GUAPA els del PP que petin i potser que peti tot a veure si vfem la revolucio del 08 que desde el 68 ja toca no?

Joan de Peiroton ha dit...

En tot cas, els pets ben grossos no van a a millorar el problema del reescalfament global !!! El gas a efecte hivernacle, hi has pensat ????
Perdonà'm, np puc estar-me seriós avui... Bon, val mes que em calli per aquesta vegada. No em vagis a enfadar-te, he, maca? Petons !!!

Anònim ha dit...

M'agrada veure que uns quants anuncieu que petaran i que faran la fi del cagaelàstics. A veure si aconsegueixo creure-m'ho, que encara no ho tinc molt clar. Que hi ha molt més fatxa del que ens pensem! Però no, no segur que teniu raó i acabaran per petar...

Jo Mateixa ha dit...

Per el que he llegit el Pizarro aquest es de la part alta-fatxa del partit.

Si he de ser sincera, molt sincera, em fa molta, moltissima por que el PP pugui guanyar aquestes eleccions, no m'agrada la gestio del PSOE i molt menys la del PSC però almenys no em fan por, però el PP si.

Seràn capaços de treure la llei del divorci, d'abolir els matrimonis gais, tindrem problemes amb els rodalies (més encara), amb els aeroports, a veure que ens fotran amb l'estatut i podria continuar.

NO VULL QUE EL PP GUANYI, NO VULL QUE EM GOVERNIN UNS FATXES DE MERDA!!!!!!!!!!

Montse ha dit...

A mi em fan més por que una pedregada! I això que no tinc clar qui votaré... encara que tingui claríssim qui NO votaré!