21 de febrer 2008

dia agre

Mal dia per escriure. Bon dia per escoltar les corrandes colonials de Mesclat.
Tot de persones properes a mi han patit alguna desgràcia, i alguna d'elles, irreparable.
I jo, que sóc massoca de mena, a buscar videos al youtube, i sempre vaig a parar allà mateix.
Què voleu, m'amoïna el que passarà l'endemà del dia 9 de març.
Ja ho sé, serà el dia 10 de març. Tot serà més o menys com sempre.
Torno a dir que jo aniré a votar. Per qüestions de principis. I perquè segueixo creient que, al darrera de qualsevol vot, hi ha una ideologia, una manera d'entendre la vida.
Evidentment, mai mai mai faré el burro com aquest. Que us divertiu amb el pallasso. Correcció (gràcies, Jordi) Els pallassos treballen per fer-nos riure, aquest és patètic, tant i tant, que fa riure (la versió seriosa, faria plorar, us deixo la còmica) Segona correcció (gràcies Striper) Us deixo amb el dolent. Què voleu, és un mal vici, dir pallasso als papanates! Demano perdó als pallassos, que m'agraden molt.
*
*


*
Aquí el deixen planxat, sap la cançó enfadosa...
*

*
*

15 comentaris:

Jordi Casanovas ha dit...

Em perdones si et corregeixo una mica?
Els pallassos són persones que treballen per fer-nos riure.El dels videos no en fa gens de riure ;)

Striper ha dit...

Ei que el meu germa fa el payaso per guayarse les garrofes i no es com aquets.

Anònim ha dit...

Què t'he de dir... si penso com tu sobre tot això... tan sols espero que ben aviat tots els propers només et donguin bones notícies...

Jordi Pinyol ha dit...

Ai, ai, ai... potser em treurà la son si em poso a veure videos d'aquests impresentables a aquestes hores. Ho deixaré per demà. O més enllà!

:)

Petonets.

mossèn ha dit...

el del bigoti ... és l'Iñigo ??? ... salut

Mikel ha dit...

el mitic Ansar...mira ara la dire grossa , si no s´hagues "jubilat" jo crec que encara seria a la moncloa , apa ja ho he dit.

mafalda ha dit...

A mi, l'amic Ansar em provoca acidesa, què vols que hi faci.

Per cert, una ajudeta: vull establir un racó a l'aula amb allò que hem après darrerament. Crec recordar que tu hi tenies un mussol (el mussol sabi?????) però potser només és la memòria que em fa la viu-viu. Em dónes un cop de mà i em dius com ho fas, porfa?!

Josep Manuel López Gifreu (Pep Barbagelata) ha dit...

El darrera això que dius, i el davant la lluita de les classes populars per aconseguir un dret que primer era només censatari, és a dir, en funció de la renda. Això sol ja és un motiu per anar a votar: exercir un dret que els nostres avantpassats van haver d'aconseguir amb sang, suor i llàgrimes, molta sang, molta suor i moltes llàgrimes, perquè cap poder regala mai cap dret, si no hi ha algú que lluita per conquerir-lo

Jobove - Reus ha dit...

també vam fer un post parlant dels pallassos de la tele i havien fotos de polítics, demanem perdó als pallassos profesionals, sobretot als de sense fronteres i com no al pallassos de la tele que tan van fer riure a la canalla, no com aquests borgegasos (hi ara demano perdó als Bordegasos de Vilanova) de polítics, però és que no tinc cap altre nom adient,potser: tontos

salut i petonets, ho sento per les desgràcies de gent pròxima a tu, dona la teva amistat que els hi farà molta falta

Waipu Carolina ha dit...

Bueno...sólo nos queda ir a votar...y esperar...
Un besote bella

Anònim ha dit...

Doncs esperem le s bones notícies de tota mena, les teves i les del 10 de març. Au, vinga a votar, a votar, si us plau.

Ferran Porta ha dit...

A l'Ansar se li ha de reconèixer un mèrit: en el 99% de la gent que que conec, la sola estampa de l'expresident espanyol els posa, com a mínim, de mala llet. Quin fàstic de paio!, no em fa gràcia ni quan me n'hauria de fer!
Bon cap de setmana.

gatot ha dit...

dies agres, dies àcids, dies saborosos... potser ens cal de tot una mica, no?

et deixo un somriure al mail a veure si el trobes dolcet!

petons i llepades gastronòmiques!

Sergi ha dit...

És un personatge lamentable, no es pot entendre que fos el president d'un país com España, que es creu tan avançat i tan potent. Lamentable és poc, no té recursos, no té criteri ni té dues neurones juntes que li facin una xarxa. El més trist de tot és que he sentit gent defensant-lo i dient-me arguments per demostrar com per sobre de Zapatero està. No és que tingui un apreci especial per Zapatero, però sembla evident que com a mínim, en mirar-lo no sembla una persona patètica i incapaç.

Una ha dit...

Creo que ,desgraciadamente,sigue gobernando desde la sombra, o entre bambalinas,sin ningún pudor.
Ahora se deja el pelo largo,ya que no tiene que "hacer de presidente",pero ejerce y se le nota mucho.
No me gusta el bipartidismo,pero ya que no hay otra,convocaré a los dioses del Olimpo que nos libren de la pandilla de Rajoy.Cuídate,que esta gente nos provoca dolor de estómago.