29 de març 2008

brrrrrrr

Mentre el barça perdia miserablement un partit que a la primera part tenia guanyat, jo m'he menjat un fuet amb pa, i he fet aquest fantàstic (aixxx) mapa conceptual per il.lustrar les relacions entre ciència, societat, tecnologia i educació, segons els conceptes de les lectures obligatòries i un múltiple debat virtual que m'ha fet anar de cul.
Si el voleu veure més gros cliqueu a la imatge.
No em sembla pas que m'hagi sortit com el meu profe volia, porto dos dies de retard en l'entrega, perquè el meu cap no dóna per més, ara mateix. I a més, tinc tendinitis a l'artell del dit gros de la mà dreta... endevineu de què? d'escriure i de l'ordinador!!!
Malaltia laboral. A que demano la baixa? a que si? no, serà que no, no tinc cor per fer això, qui se'n cuidarà dels meus ninins?
I avui perdrem una hora de dormir, casumlolla, una hora és molt temps, pels qui ens en falta.

16 comentaris:

Jo Mateixa ha dit...

Doncs mira tu, que el bombien a te profe, i al teu jefe també i si tens mal al braç reposa TONTINA, que despres serà pitjor!!!!

Au va, va, ves a clapar, descansa i relaxa aquets bracet, dorm plàcidament i sobretot, sobretot, sobretot, no pensis en el Barça o t'agrafaran caguetes (colla de paquets cabrons!!!!!)

Petons guapissima!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Si el Barça ha fet una mica el tonto per variar... el pa amb fuet és molt bo! i el que he vist a la imatge m'agrada trobo que no et diran pas res!!! Els teus ninins són part de la teva vida eh!

Ferran Porta ha dit...

Mmmm... demà em torno a mirar el mapa; segurament amb els ulls oberts entendré alguna cosa :-)
Bona nit!

Una ha dit...

¡Qué galimatías! Así está también mi niña con la cabeza que le echa humo preparando la oposición a maestra, mucha teoría,mucha programación y ...

Una ha dit...

¿No será esta aquella pescadilla que se mordía la cola?
Un abrazo,campeona, que tú puedes.

Striper ha dit...

Carai no et pots relaxar ni amb un pa amb tomaca.Sera culpa del Barça.

Carme ha dit...

si noia.. el barç al final va perdre.... bueno.. que hi farem..

mel miraré amb mes atencio aquest mapa que has penjat, però a primer punt de vista em sembla d´´ aquells planols quant fa poc vaig fer el curs d´aptitut pedagògica...per a poder exercir de mestra a secundària. bon dia per cert i bé haurem d´intentar relaxar-nos..demà ja torna a ésser dilluns..

aina

Nerim ha dit...

Pues el mapa te ha salido de primera, lo que dice jo mateixa, que el bombien.

Y después de haber cumplido con el mapa y con tu estómago, descansa el brazo echandote una buena siesta hoy domingo, que además nos han quitado una hora, habrá que recuperarla, que el cuerpo pasa factura.

Un fuerte abrazo

Carquinyol ha dit...

Deixa't de punyetes i si tens un mal al braç que no se't cura demana la baixa i preocupa't primer d'això, que després ni el cap ni ningú valorarà el teu esforç.

Respecte el mapa, el trobo encertat, llàstima que a la relació educació/societat no sigui tan modèlica com ho pintes, que és com hauria de ser...

Jobove - Reus ha dit...

quin mal perdre que tens !!!

Rita ♫ ha dit...

Descansa y date tu tiempo.
Piano piano se va lontano
Por cierto me agrada muchísimo la canción que has puesto. ¿De quién es?
Besos y Suerte!!!

Anònim ha dit...

100% ATENEU SANTBOIÂ

Gràcies pel teu suport, ZEL!! Em sap greu, però malgrat les presses de primera hora, no tenim encara cap notícia del Tribunal Suprem. Tan bon punt em diguin alguna cosa, ho penjaré al bloc.
Què faríem sense la JOMATEIXA???

LlunA ha dit...

ayssssssssss descansa micona que sino demà et farà més mal...jo encara noto aquesta hora de menys que hem tingut aquesta matinada. però que bo tenir més hores de sol per la tarda!!

Llum ha dit...

M'ha agradat, això del fuet amb pa :-) Jo sempre faig el que en dic fuet amb pa: molt fuet i poc pa :-)

Del Barça, millor ni en parlo!

gps fleet management ha dit...

Really it is nice post and thanks for sharing it and really it is very useful. Please come visit my site fleet management software
give me any valuable feedbacks.

global logistics and supply chain management ha dit...

I can see that you are an expert at your field! I am launching a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business Thanks for all your help and wishing you all the success in your business Please come visit my site logistics supply chain management
when you got time.