01 de març 2008

la propaganda provoca

(cliqueu per veure'l bé) Dia ple de conflictes arreu.
La propaganda no es fa gratuïtament.
Per poc que alguns es sentin agombolats per qui diu en campanya que carregarà contra la immigració, ja surten al carrer, justificats pels grans polítics. Recordem-ho, PP i CIU estan d'acord en aquesta qüestió, aquí ni hi cabem tots, diuen...que marxin ells!
Avui sentim que una colla de militars tapats van apallisar uns immigrants a la comissaria del Bruc. Aquí a casa. El dret de les armes i els principis dels exèrcits, que es creuen amb drets sobre la vida dels altres.

Aquest és el trist resultat.
Això és filosofia de vida per alguns.
Les idees les donen uns,
les accions ja són en marxa.
Això no és terrorisme?

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Si que és terrorisme si... però alguns giren la cara i fan veure que no ho saben...

Striper ha dit...

Si que es una lacra tot aixo..

Sergi ha dit...

No sóc seguidor de cap dels dos partits polítics que dius, i molt menys dels descerebrats capaços de fer pintades com la de la darrera foto, però has de reconèixer que la situació s'ha de regularitzar una mica. Que aquí tenim recursos per acollir gent i donar-los més del que tenen als seus països d'origen és cert, però no es pot acollir a tothom i de qualsevol manera. Més que res que no podem pecar de preocupar-nos més d'ells que de nosaltres. Hi ha molts altres problemes que cal solucionar, i no crec que sigui egoista dir-ho. Abans som nosaltres. I si es fa ben fet, es pot aconseguir que hi hagi un bon flux d'immigració i una qualitat de vida per aquesta gent, que no fan altra cosa que intentar guanyar-se el pa. Si deixem que entrin de qualsevol manera i sense cap regulació, generem misèria i malestar al nostre país. I a sobre n'hem de tenir cura, només perquè són fosquets o no són com nosaltres? No, no caiem en la discriminació positiva, sempre estem igual. Entre poc i massa. Quedaré malament, potser em tiraran els plats pel cap, però no suporto la discriminació positiva.

Waipu Carolina ha dit...

El mundo a medida que avanza y la tecnología es tan moderna es increible como las ideas siguen siendo tan penosas, que haya tanta pobreza de pensamientos y aún tanta xenofobia, racismo e intolerancia.
Quién enseña esto? que está pasando?
Como ves en el cómic...seguro que sus padres...ya que esto tiene que ver con la educación, con lo que vives, con lo que oyes.
En vez de vivir un mundo en donde todos seamos iguales, sin líneas que separen, sin importar de donde vengas, respetuosos con las costumbres, con los pensamientos, orientaciones, estamos en un mundo aún tan precario.
Yo no hablo de política, sino de seres humanos.
Un beso

Unknown ha dit...

Qualsevol agressió es pot convertir en terrorisme. No cal que sigui només polític.
Pel que fa a la discriminació que parla en Xexu a mi tampoc m'agrada gens la discriminació positiva. No deixa de ser "discriminació".

Joan de Peiroton ha dit...

Cap discriminació, ni positiva, ni negativa, i que tothom cumpli les regles!!!!
Estic a Tolosa de nou, començant les meves visites per ordre alfabètic ;)) ...No he pogut anar a la mani del Ter, desgràciadament, haviem de tornar-nos-en a Llenguadoc de matinada. Hi has estat tu, finalment? Hi havia molta gent? Petons!!!

Una ha dit...

Penso com tu "que marxin ells".No puc suportar aquesta frase de "aqui ni hi cabem tots", em fa mal per tot el cos.
El senyor Duran va dir a la radio que tan com és el PP avui no pactarien mai amb ells i els del BNGA ho vàren dir tambè.No sé exactament si les sigles del partit nacionalista galec s´escriuen així. Petons.

Una ha dit...

Me entristece leer lo de que primero somos nosotros y luego ellos,así no vamos a ninguna parte. Muchas de esas personas vienen para ganar un dinero e invertirlo luego en sus países,algunos volverán a sus tierras como hicieron muchos de los españoles que se desperdigaron por toda Europa para salir de la dificultad de vivir en España en los años sesenta. De mi pueblo salmantino,pequeñito,unos 2000 y pico habitantes,hubo muchos emigrantes y ninguno se ha quedado a vivir alli,fueron para conseguir hacerse sus casitas en su pueblo,mejorar su calidad de vida.
¿Quién quiere vivir permanentemente fuera de lo que considera su casa,su país?.¿Quien quiere ser malmirado durante el resto de la vida?.No nos engañemos,los de la tierra nunca dejan de vernos como forasteros,hagamos lo que hagamos.Regularizar,por supuesto,para que no haya abusos,porque los que más abusan son los grandes terratenientes que los contratan barato y sin seguro.
¿qué se ha de mejorar ? ¿Todos esos que destrozan su salud en botellones?¿Los que se hacen remolones para encontrar un trabajo porque lo que les ofrecen no les gusta?se creen superiores para hacer de camareros,obreros,trabajadores del campo ,limpiadores-as o acompañantes de los ancianos.
Mientras nos ocupamos en darle a estos "tiquismiquis"lo mejor,¿desatenderemos los sectores antes mencionados? amigo Xexu,se pueden hacer las dos cosas simultáneamente, no hace falta que los proyectos hagan fila india.
La miseria y el malestar lo provocan aquellos que dejan los parques llenos de porquería después de botellones ¿es que no ven los enormes contenedores de
basura? por favor,es penoso cómo dejan las ciudades.
No es cuestión de quedar mal,entiendo que pienses así, pero te animo a reflexionar en todos los sentidos.Y ¿qué haríamos las mujeres sin la discriminación positiva? por favor,una cosa es la teoria y otra la práctica. Una de mis cuñadas al comunicar su embarazo a su empresario,éste le contestó "No esperaba que me hicieras esto",pero como mi hermano es asesor y nada de tonto ,le presentó los papeles oportunos para "que no se pasara" el tal empresario.Amigo mio,son los españolitos de a pie los que padecemos las mismas injusticias que los emigrantes,asi pues,no nos dividamos entre los trabajadores, todos unidos contra la Patronal, para que no abuse.Saludos a todos.

Judit ha dit...

Sí però fixa't quin tipus de gent diu tot això... si fins i tot han escrit "emigrante" a la paret i llavors ho han hagut d'arreglar!
Les polítiques discriminatives estan a l'ordre del dia. A Catalunya solen ser els immigrants no adaptats i espanyols els que se solen queixar de la immigració, amb aquella típica frase que diu tant de les seves polítiques maleducades i devastadores: "Fijate, lleva 15 años aquí en Catalunya y aún no se ha integrado"... Els fets parlen per si sols trobo.
Una abraçada!

Unknown ha dit...

Lo més fort és que l'estat poetncia aquest tipus de missatges i en reprimeix d'altres, com un cartell que han prohibit repartir a Tarragona i que acabo de penjar al meiu post com a recolzament.

merike ha dit...

MENJAR-SE PER SETMANA SANTA EN FINLANDIA Que interessant el teu blog és, desitjo entendre això!!!