24 d’abril 2008

promeses que fan triomfar

Si és que hi hauria d'haver un controlador suprem de l'estat mental dels pretesament anomenats polítics d'alt nivell. Algú en ple ús de les seves facultats mentals, suposadament fervent creient en la paraula de déu, pot fer declaracions com aquesta?
Dubto que aquest espai tingui cap lector iranià, però si de cas algú n'és sabedor, aviseu-los, que la bogeria és encomanadissa, que una altra sanguinària sonada i amb molta pasta i molt poder està disposada a fotre més merder a casa dels altres, que un nou desastre com el d'Irak és possible. Hi ha algú que hi pugui fer res? Eoooo, el d'allà dalt, que hi sou? Si hi sou, manifesteu-vos ara o calleu per sempre.
I per si no n'hi ha prou, els socis israelians segueixen amb la seva dèria.
Gaza sense poder rebre ajuda. Nacions Unides no pot repartir ajut a més de 600.000 persones pel bloqueig israelià. Llegiu aquí.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

En aquest bloc cada dia hi han més personatges amb les seves paraules tant nefastes... com sempre et dic... sense comentaris oi???

Striper ha dit...

I despres nomes s'omplen papers amb el Tibet, i gantanamo i això que esplicas.

mossèn ha dit...

jo també puc prometre que ... vaja, tinc "fusta de polític" ... a la propera m'hi presento jo ... salut

Sergi ha dit...

Aquesta dona ha fet promeses d'atacar països per tal de guanyar vots?? Això si que està bé, home, si això la fa guanyar és per pensar-s'ho. Si els americans (els d'USA, vull dir) ja no eren sants de la meva devoció, ara encara menys. I segueixen fent mèrits.

merike ha dit...

La Bíblia és plena de guerres. I què pot fer al país més poderós al món:(

Montse ha dit...

Zel, a les properes eleccions et juro que et voto a tu!!!!

Zel for President!

:)********

JUANAN URKIJO ha dit...

"Están locos estos romanos" (Obelix).

Un beso, Zel. Y un voto, como el de Arare.

Jo Mateixa ha dit...

Nenaaaaaaaaaaaaaaaaa, que soc aqui, que ja tinc internet a casa, que ja et puc llegir amb calma, que he tornat!!!!!!!!!!!!

Be, mai habia marxat, però joder, encara que no pogues escriure això de no poder-vos llegir em tenia freguida :-S

Bon finde princesaaaaaaaaaaaaaa

Ferran Porta ha dit...

Aquesta dona ja m'agradava poc abans (Go Obama go!), però després de dir aquesta bestiesa no la vull veure governar enlloc ni en broma! (go Obama go!).
Go Obama go!