27 de juny 2008

Abellán Abellán, l'incendiari de la cope

Aquest que gosa insultar públicament dos polítics, i dir que els qui no tenim les mateixes preferències a l'hora de triar qui volem que guanyi un determinat partit de futbol, no som persones de bé, no som persones normals ... (va dir l'Abellán periodista esportiu de la cope), i ens diu imbècils i gilipolles i crida com un energúmen, li vull recordar que té al seu sac de malfactor això:
Provocador d'incendis i fugida, sense avisar del foc,
segueix la seva afició pirómana amb la llengua.
A la presó per cremar opinions diferents a la seva.
Ja ho diu la dita:
"la llengua no té ossos,
però en trenca de molt grossos"

15 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

ostres nena (perdó) avui t'estimo mes que mai, quin post mes currat, ets la meva periodista preferida

molts petons !!!!!

Anònim ha dit...

Que bé que es puguin saber aquesta mena de coses! Queda més cvlar ue mai, per si no n'estava prou, la categoria d'aquest individu.

M'afegeixo als petons, per a tu.

Striper ha dit...

Ja et vacunes per escoltar la cope, tots son uns mentiders manipuladors..

Anònim ha dit...

Aquesta gent no té seny, si és que...

Salvador Guinart ha dit...

Jo tancava en un zoològic, en plan "Copito de Nieve", al Federico i a aquest "sujetu"; els mataria a palles, reproduïria abellans i federicus per un tubu, i els exportaria com fan els xinesos amb els osos panda, a altres zoològics del món mundial per que la gent veiés el que NO s'ha de fer quan tens un micro devant. Molts petonets i bon cap de setmana!!!! (que és millor que escoltar a aquests dements)

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Homenet i xitxarel·lo. I no se'ls pot perseguir per apologia del terrorisme? Demanava literalment, si no fotre'ls un gec d'hòsties, tirar-los ous pel cap i no sé si cap bajanada més, que no vaig tenir estómac per seguir escoltant aquell insult a la intel·ligència.

Unknown ha dit...

QUERIDA ROSER!!!

HOY PASO A SALUDAR Y A DEJAR LOS MEJORES DESEOS, NO SOLO PARA TÌ, SINO PARA ESPAÑA Y SU SELECCIÒN EN LA FINAL DE EUROCOPA CON ALEMANIA.
SUPONGO QUE ESTARAN VIVIENDO UN CLIMA DE GRAN ESPECTACIÒN, NO?

¿COMO DICEN USTEDES???

..A POR ELLOS!!!

QUE ESTÈS BIEN QUERIDA AMIGA!!!

BESOS


ADAL

Unknown ha dit...

SOS UN AMOR!!!

Ferran Porta ha dit...

Tema Abellán: sense comentaris.

Bon cap de setmana, Zel!!

Montse ha dit...

aix... millor un altre tipus d'aventuretes per a emocions fortes, que escoltar la cope (que quan ho faig jo em diuen de tot)

i és que devem ser una mica massoques!

La volta al món no, però som en un altre món. O millor dit: nosaltres no som d'eixe móoooonnnnnn

oi que m'entens?

tot bé. Sol, vent, mar, mosques i calor.

Molts petonets, guapìssima

Henry The VIII ha dit...

Amiga Zel,

Molt bona aquesta de fer públic l'afer incendi Abellán. Em reafirma en que no és greu que ens digui gilipolles. El preocupant seria que aquest sujèto ens digués el contrari.

L'Abellán es veu que va dir que presentar el Tocata (anys 80)ho feia perquè no tenia res més. Com avergonyint-se'n. I vista la seva trajectòria sembla que és l'únic amb una miqueta ni que sigui una miqueta amb cara i ulls que ha fet en aquesta vida.

Kisses

Henry The VIII ha dit...

P.S. Bona la del Hiru Aeroplano. Els Delirium Tremens van fer un LP molt bo amb aquest títol i també la cantaven estil havanera. No sé si és original seva. No crec perquè eren un grup de rock.

enric ha dit...

Molt bé aquesta notícia.
És ben bé que queden retratats tota aquesta colla.
No obstant, jo insisteixo que ja ens van bé aquests.
I els bisbes que n'opinen?

Unknown ha dit...

El problema no és la Cope per ella mateixa sinó els poders fàctics que la fan possible.

I de retruc el que naltrus mateixos/es no som capaços d'entendren's comunicativament com a poble i de dotar-nos de mitjans de comunicació potents d'abast nacional, trencadors de barreres, de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.

Ells tenen la brunete mediàtica, naltrus tenim ben poca cosa: uns milers de blogs, uns centenars de webs, fanzines, revistes i alguns programes i periodistes que encara no estan amordassats pel poder.

Foc a la Cope!

Cèlia ha dit...

Que trista és la nostra vida! Foc per aquí i foc per allà. I el vaticà? Quan acabarà el foc de la cope, una ràdio amb valors tan "cristians"? I el Rouco, que incita i valora els valors de la cope? És igual el periodista copenià que parli, sempre apologia del terrorisme!
Felicitats pels darrers posts, per ser final de curs déu n'hi do!