11 d’octubre 2008

(dia 11, part 1) una, grande y libre...

Demà, si sortiu, que sigui per participar en alguna manifestació antifeixista, que convocades n'hi ha un munt, per respondre a les exaltacions dels radicals de dreta. Als neofeixistes ningú els prohibeix res. Tots els altres som sospitosos.
Demà, si de cas, recordarem els malaguanyats que van morir en una orgia de colonitzacions que va durar segles. Ai, España...

Atenció: Aquesta lectura pot provocar un greu atac a la teva salut mental. Assegura't d'haver pres un ansiolític i qualsevol altre producte tranquil.litzant (o si vols i ets del qui beuen, agafa una pítima d'aquelles dels déus grecs, que ara és temps de verema)
TODO SEPARATISMO ES UN CRIMEN QUE NO PERDONAREMOS; LA CONSTITUCIÓN VIGENTE, en CUANTO INCITA A LAS DISGREGACIONES, ATENTA CONTRA LA UNIDAD DE DESTINO DE ESPAÑA; POR ESO EXIGIMOS SU ANULACION FULMINANTE.

Hubo juez que procesó y encarceló a sus dirigentes y fiscal que hizo base de sus alegatos lo que debió ser obligación primordial de todos los españoles: la defensa de la unidad española.
El magno experimento a que el sucio judío bolchevista la tiene sujeta, no ha sido grande sino en la destrucción, en la salvaje carnicería, medio para llegar a un inmenso rebaño de esclavos.
España es aún grande en cierta sentida, PORQUE FUE GRANDE. Su magnitud espiritual del hoy reposa, está condensada, en el ayer; es un muerto ilustre que pugna por seguir viviendo: Lázaro que espera el «sal fuera» para continuar su carrera de gigante.
Y fue su grandeza el superar las hazañas del Hércules legendario quitando el non plus ultra del estrecho de Calpe, extendiendo así los contornos antropográficos del orbe y averando las hazañas de los libros de caballería en la magna gesta del descubrimiento y españolización de América.
Paralelamente con esta dominación del Nuevo Mundo y hegemonía en el viejo, los españoles con sus teólogos, filósofos, místicos y literatos, se apoderan culturalmente de Europa y la influencia de España en la cultura occidental es decisiva. ¿Quién hablaría hoy de España, a no ser por un tan glorioso e incomparable pasado?
Quienes desorientados por una Prensa aparentemente bien informada abominan de la limpieza racista tudesca, que recuerden la grandeza española fecundada en medio de una doble depuración, la judaica y la morisca.

Ultimo episodio de la guerra de liberación actual habrá de ser necesariamente la purificación hasta el ápice de los elementos antiespañoles que hoy se agrupan bajo las banderas rojas o yacen agazapados en las regiones ya liberadas. Contra la pravedad marxista habrá que establecer una inquisición de españolismo, inexorable y eficaz como la de antaño.

Libre así España de sus enemigos interiores, podrá lanzarse en pos de empresas culturales, alegando su condición de eje espiritual del mundo hispánico, como título de preeminencia en las empresas universales.

Allende el Océano existen numerosos territorios regados por la sangre de nuestros conquistadores y misioneros, que esperan una reconquista espiritual, una reafirmación de los valores hispánicos, hoy mixtificados o aminorados por influencias extrañas.


Seguiu els enllaços que trobareu en aquesta pàgina, si voleu tenir una experiència gairebé religiosa (jeje)

19 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

No és pas la festa de la hispanidad, sinó de l'ESPAÑOLIDAD.

L'españolitat dels no nacionalistes rancis.

Mon ha dit...

A tarragona algú ens vol mal i una subdelegada del govern sembla impotent per aturar el que pot passar... desitjo de tot cor que no hagi violencia, mes ferits no sius plau que alguns ja estem ferits, alguns tenim el cor ferit i els sentiments. un peto maca

Striper ha dit...

Dema hi ha alguna festa? No se pas res jo aquesta nit em vaig a sopar i estara el acordonista del post el Valenti ja en farem nosaltres de festa.

Edurne ha dit...

Si hasta Rajoy considera "un coñazo" asistir a los fastos de la celebración del día de "La Raza"! Jajajajajajajajajajaja! Y yo me muero de la risa!
Qué se aguanten! No lo crearon ellos? Pues que lo "disfruten"!

Sabes qué es lo único que tengo que agradecer de aquel 12 de octubre de 1492? Que tengo familia chilena con sangre mapuche mezclada con la de mi tío que se fue para aquellas tierras del fin del mundo...!
Euskal Petons! ;)

merike ha dit...

Un dia entendré què està escrivint, sense un traductor. Ara només admiro el teu blog quan no tinc temps de traduir. Abraçades!

merike ha dit...

Un dia entendré què està escrivint, sense un traductor. Ara només admiro el teu blog quan no tinc temps de traduir. Abraçades!

Assumpta ha dit...

Nena, nena... no m'atreveixo a clicar els enllaços... :-))

Només sé que aquesta tarda anavem per Reus a l'Abacus a comprar unes carpetes i han passat uns nois amb cotxes amb senyeres pitant... i quan han passat pel nostre costat els hi he fet la senyal de la victòria... M'ha sortit del cor :-)) s'han posat contents i han seguit endavant!!

Cèlia ha dit...

Zel, em quedo de totes totes amb el post anterior i felicitar a les Pilis, pobres, que també s'ho mereixen! Visca Catalunya!

rebaixes ha dit...

Fer cas dels altres és dir que existeixen.Estem en la discoteca.
Quin soroll !! De vegades per dalt passen bromes hi ha llampecs i trons./ Allà t'he contestat per si t'interessa, aquí amb eix brogit em sento tímid./ Suma
12+10+08=30-2008=1978 què hem adelantat?Anton.

Jesús M. Tibau ha dit...

feliciteu a les Pilis

Bibiana Fernández Simajovich ha dit...

Asco dan, tan psicopático el discurso y tanta sorpresa el encontrar tanto fascismo en Europa, pensaba que podría haber franquistas en España, pero algunos y medio escondidos, no tantos como hay desfilando su psicopatía con orgullo. A TODO el estado le hace falta más inmigración aún para que se les abra las neuronas y salgan del termo en el que han vivido tanto tiempo...

PD: ¿Quién es el judío bolchevique para esta gentuza?

Jordi Pinyol ha dit...

Exacte! L'única celebració de demà seria felicitar a les Pilars, Pilis, Pilaretes o similars...

Pel que fa a la resta... NO PASSARAN!

Ah! Et 'robo' la imatge del 'res a celebrar' per penjar-la al meu bloc.

Per cert, jo tampoc m'he atrevit a cliquejar l'enllaç. Em sembla que tampoc cal, ja intueixo què m'hi trobaré.

En fi.. malgrat tot, bon cap de setmana i petons!

Jordi Pinyol ha dit...

Ah calla.. que ja no hi pensava, jo sí que vaig de celebració demà. Reunió familiar per celebrar l'aniversari de la meva cunyada i de pas a gaudir de la presència de les meves dues nebodetes que són un parell de sols.

:)

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt aquest post, hi ha dies tant diferents i inesperables fins i tot per les coses dolentes, què hi farem...

Ferran Porta ha dit...

Festa? Ah, clar, és diumenge, oi?

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

No és te que parlar d´aquest deplorable dia, i si de com descartem la sota el cavall i el rei de aquest joc de cartes.

Jobove - Reus ha dit...

que els hi preguntin als de l'altra banda del oceà si ho volen cel.lebrar

petons

Carme Rosanas ha dit...

Mare meva, Zel, quins enllaços! Buf!

enric ha dit...

Dia del genocidi dels indígenes americans.
És ben bé que l'història s'explica segons el bàndol on et toca. A veure si el Baltasar posa ma en això també.