13 de novembre 2008

curt i ras (lapsus linguae)

Han sigut menys, molts menys dels qui comptava USTEC, i les dades que donen només es poden confirmar pel fet que hi compten els estudiants, perquè el professorat que fa vaga, ho ha de comunicar prèviament i els directors passen les dades al departament, així és que ja sabien qui faria vaga, quants, el nombre gairebé exacte (sempre hi ha algun espavilat que diu que no en farà, no li treuen el sou, i l'endemà no es presenta al centre)
M'han fet riure dues coses, llegint els diaris.

La manifestació ha estat un éxit donat el boicot actiu de les burocràcies sindicals de CCOO i UGT. Hem estat molts milers, l'ambient ha estat combatiu i festiu, i profes i alumnes ens hem sentit units com mai, lluitant per l'educació pública i de qualitat.
Je,je, units com mai, mai millor dit... A mi em deien "el movimiento se demuestra andando", o sigui, uniu-vos a l'escola, com mai, per una feina ben feta i uns resultats bons, coi!
Sóc professor a l'ensenyament públic i des de fa força anys. M'alegra constatar que tantíssims companys no hem seguit aquesta convocatòria de vaga. I és que molts estem per la millora de l'ensenyament púbic, no pel corporativisme funcionarial. (còpia literal del diari)
Aquest té molts bons principis, si senyor, però, ai, l'inconscient...
Res, que tinc molta feina a acabar de preparar papers per Inspecció, vaig a treballar...

15 comentaris:

Josep ha dit...

Molt bones totes dues anotacions.

Qui no tingui vocació que no es faci mestre.

I qui vulgui viure sense treballar, que es casi amb l'Helena (la ex del Marichalar).

Ah, i pren-te un descans, que te'l mereixes.

Unknown ha dit...

La vocació és dificild e qual¡tificar econòmicament, per això se la passen pel forro. I els dos sindicats "majoritaris", cada cop es veu me sclar que són grocs, amnats pels governs català i espanyol

jo artin au ha dit...

Zel, de part del meu blog i, clar també meva, hi tens una sorpresa. Una mena de regalet (ui, ja he dit el què).

jo artin au ha dit...

Crec haver vist mestres amb ex vocació, és a dir cremats. I aquesta llei posara més llenya al foc. Jo el que no entenc és l'esmorteït seguidisme de quin van lluitar per una escola pública que semblava, i crec que va ser així durant un tems, que rotllava. Resulta ara que seguir és treballar? No crec que el motiu d'anar a la vaga hagi estat no voler anar a treballar.

Marc ha dit...

jo també estic per la millora de l'ensenyament púbic. però només els que valguin la pena!

Mon ha dit...

l'altre dia en un post del meu blog una persona em deia que els mestres ja tenen prou feina com a mes ensenyar educació. Deixem afegir el que diuen per aqui...curt ras i....patada als collons. Opino com els altres crec que falta vocació

Striper ha dit...

Jo també estic per la defensa i la millora del ensenyament public, i crec que s'han d'aplicar metodes que funcionin per que lo que s'ha fet ultimament s'aplicaven metodes que no funcionaben es baixaven els objectius i aixi sucecivament.

Carles Casanovas ha dit...

Saps que penso Zel...heu triat, el moment menys oportú, amb tot el que cau i el que caurà, la gent no està per fotesses. La gent que no som funcionaris, volem saber si a finals de mes tindrem feina i volem saber també si cobrarem . Les petites i mitjanes empreses estan tancant, o busquen la manera de tancar sens ser menjades pels bancs i caixes.
Ara, pot venir -si no ha vingut ja
-el salvis qui pugui-!!!!

SERGIBR ha dit...

I els anti-disturbis que us escoltaven que n'opinen de tot això? Són del parer d'una escola pública o privada? Estan a favor d'una educació laica? Creuen convenients els estudis obligatoris? És més, tenen estudis?

rebaixes ha dit...

Tot això que esteu fent també és educació. Zel, et convé passar per aquí, se't obrirà el cor un moment que també ho necessites.
http;//oriolindia.blogspot.com/
Que et convé una rialla amb ll'agrimes.Anton.

rebaixes ha dit...

Tot això que esteu fent també és educació. Zel, et convé passar per aquí, se't obrirà el cor un moment que també ho necessites.
http;//oriolindia.blogspot.com/
Que et convé una rialla amb ll'agrimes.Anton.

Silvia_D ha dit...

Bueno, espero que haya servido de algo por el bien común :)

Besos

Cèlia ha dit...

Jo penso que hi ha precipitació per aplicar correccions (noves lleis)i que ens continuen obviant (als mestres/professionals). Que la burocratització i la paperassa no implica qualitat, tot i que, com sempre, per més maldades que vagin, continuarem posant el coll sense perdre la il·lusió, acollint tots els sectors socials, tots els nens i nenes dels països més diversos i de les cultures més variades. I que els sindicats trobin d'altres sistemes de lluita, que quedant-nos a casa no sembla que lluitem per res!

Anònim ha dit...

I s'ha de seguir lluitant però no és fàcil, però la lluita continua oi?

Striper ha dit...

Ai ja se que el comentari no es gaire sucos , pero les meves opininions , es podrien considerar politicament incorrectes i les tinc desde la coneiçenca del mon educatiu, vaig estar treballant a un sindicat d'ensenyament i em vaig patejar molts centres, publics, privats i concertats. Estiva en contra de la vaga crec que el corporativisme, esta servin per tapar errors i no obrir un bon debat.