06 d’abril 2010

en diuen póker

Què es pot dir?
A cops de viure envoltada d'homes enamorats del futbol, amb dos fills que juguen, el pare exjugador, què, no t'has de tornar futbolera?
Sóc la típica culé poruga, ansiosa, i el que faig és escoltar la ràdio i distreure'm...després, ja miro el joc i escolto els comentaris...
Ara, una vailet tímid, que celebra fent petons a la samarreta, i mirant cap al cel, amb un somriure etern i sempre humil, que d'altra banda és una perla... doncs mira, avui, de foto de capçalera.
He de dir, però que el que m'agrada d'aquest Barça és la pinya, i la falta de "presumits i bocamolls", oi que m'enteneu? L'abraçada col.lectiva, el grup, l'equip en el millor sentit de la paraula!

14 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Sí que t'entenem, tots tenen una manera de fer que s'hauria d'encomanar una mica arreu.

Fer pinya, treballar bé i en equip i parlar amb respecte de tots i de tothom. Jo no sóc gaire futbolera, però l'ambient m'hi porta també.

Doncs vinga va!

Visca el Barça!

Visca en Messi!

Visca en Pep!

Sergi ha dit...

Ho has dit de manera immillorable, ja sabem quines són les coses bones del nostre equip. I les coses bones del nostre crack, que és el millor del món, però que es comporta sempre com un xaval acabat de pujar del planter. Ja ho vaig comentant en posts que en parleu, però és que penso que aquest tio és d'un altre planeta. A mi no em quadra ja res.

Unknown ha dit...

Felicitaciones por este gran triunfo querida Roser!!!

eso si
por favor necesito que me lo cuiden a este muchacho
en sesenta y picos de días empieza el mundial Sudáfrica
y en gran manera dependemos mucho de él.

desde Buenos Aires viaja mi abrazo fuerte para vos!

besos

Adal

Garbí24 ha dit...

Tothom busca adjectius per aquest noi, però el més adient sempre es per ell humilitat

sànset i utnoa ha dit...

som un equip. I, a més a més, tenim el millor jugador del món (que només té 23 anys. I si segueix així?).

Ahir, gràssies al Messies vaig descobrir que marcar 4 gols seguits en un mateix partit es diu FOUR NATURAL HAT TRICK. Li estaré sempre agraït!

*Sànset*

fada ha dit...

Coincideixo amb tu i amb el Xexu. Abans de fer el quart gol el meu fill em deia: "i si en fa quatre, com es diu això?" I jo li vaig contestar: "extraterrestre, fill, extraterrestre!" Emocionant de debò!

Anònim ha dit...

Pell de gallina.

Thera ha dit...

Ahir vespre a casa tornava a ser festa!!

Jordi ha dit...

Que t'agradi el futbol no és pas una malaltia!! ;-) Bé, imagina't què gran que és aquest esport que un petit MESSIes converteix a tots els ateus! Benvinguda al món de la pilota rodonaaaa!

merike ha dit...

Treballadors finlandesos de televisió estaven a punt d'anar a la vaga. Gairebé vam tenir un atac de cor quan escoltem aquí. No veuríem el partit? Però feliçment no hi va haver vaga i vaig veure en MESSI fer 4 gols!
Veig només Barcelona. No sóc un fanàtic del futbol, sóc un fan de Catalunya!

Zincpiritione ha dit...

Mentre el poble té circ, no es preocupa pel menjar...

Però carai, tu, s'ha de reconèixer: quin circ més xulu!!!!!!

Núr ha dit...

Jo era a la cuina fent un pastís i no vaig veure els gols... hahaha Però ja Jo Mateixa em va passar un vídeo i els vaig veure ahir a la nit. Tinc ganes que arribi dissabte, perquè el Madrid-Barça em ve moooooolt de gust i aquest sí que no me'l penso perdre!

El Messi, el millor i immollarable!

Anònim ha dit...

A més del millor jugador del món, també tenim el millor jugador del món. Hem de guanyar!

Elfreelang ha dit...

Ben dit!