06 de febrer 2011

quètenim (realitat paral·lela seguint en Zinc)

Què tenim? Ho tenim tot. Èxit regalat segons on neixis. Misèria assegurada si ets diferent.
Una gran taxa d'abandonament escolar sense acabar ESO. Una piló d'aules massificades. Molts recursos sense usar. Molts que sabrien fer-los servir i no en tenen. Molts nens malcriats. Molts de molt ben criats però sense "un duro".Molts nens que no saben que és desitjar. Molts nens que no tenen cap desig. Molts que no saben què es lluitar. Molts que per molt que lluitin no troben qui els aculli. Molts bons professionals, però també molts acomodats esperant la campaneta de sortir. Molts ulls sense il·lusió. Moltes ganes de que algú els il·lusioni. Molts il·lusionats amb canvis que no ho són. Molts il·luminats que ens regalen, només, normes, i es miren el camí del davant pensant en el segle dinou. La Mina. La Font de la Pòlvora. El barri dels Gitanos. La Creu de la Mà. Les aules de Recollida. Escoles Especials???
.
.
.
.

Gràcies Albanta!

5 comentaris:

Julia ha dit...

Ai, Zel, quanta raó tens!!! Que injust és tot plegat. Uns moren de gana, altres per menjar massa. Quan serà capaç la humanitat de deixar de mirar-se el melic i posar-se en marxa. Som molts més, tenim molta més raó... però segueixen dominant els que són pocs i que no tenen cap raó... Com pot ser que sigui tant absurd el comportament de la humanitat?

Elfreelang ha dit...

ara entenc que tenim....és una proposta....n'he llegit uns quants...o no... si zel tenim això i no tenim tantes altres depèn de com ho mirem!

Àngel 'Soulbizarre' ha dit...

ep Zel, disculpes, portava quinze dies sense la visita habitual al teu blog i veig que continúa a ple rendiment i amb una audiència envejable.

salut i bon dia.

Magda ha dit...

Trobo el vídeo genial. M'encanta. Me'l emporto, amb el vostre permís per difondre'l, no sé encara on ni a qui, però val la pena, tant senzill i tant clar! Gràcies

Carquinyol ha dit...

Amb tot això que expliques m'ha vingut al cap aquella dita castellana que diu "Dios da pan a quien no tiene dientes".

I dels barris de gitanos millor no parlo...