30 de maig 2011

SOS !!! BLOGGER

Des de fa uns quants dies, no puc deixar cap comentari a persones que teniu el blog configurat de manera que el lloc per comentar surt directament sota l'apunt, només em permet fer-ho als qui els surt la finestra emergent. Quan són aquells que surt finestreta a part, puc fer-ho i em reconeix. Si no és així, en molts no puc comentar.


Sabeu quina és la manera de poder arreglar el problema?

Em passa a molts i diferents, en alguns em demana que m'identifiqui, però sempre em redirecciona a l'inici, em posa com a anònim i després no em deixa enviar, em torna a redireccionar a l'inici, on t'has d'identificar... i torna a començar, no sé si m'he sabut explicar...


Si sabeu com fer-ho, doneu-me una pista, sisplau.

24 comentaris:

Vicicle ha dit...

Zel, jo també he tingut aquest tipus de problema. Mira de desactivar NO CERRAR SESIÓN allà on demana el correu i la contrasenya. Jo encara no ho resolt del tot, però això m'ha funcionat un parell de vegades.

Sergi ha dit...

A mi això em passa només des de la feina. Em sembla que és un tema de navegadors, més que del propi blogger, o almenys he arribat a aquesta conclusió. O això, o alguna restricció que puc tenir, en el meu cas. Però em sembla que si no tens els navegadors actualitzats pot ser un problema. No sé si això t'ajudarà, però el que descrius em passa a la feina, com et dic, i a casa mai.

AlfredRussel ha dit...

A mi no em dona problemes per deixar comentaris en altres blogs, però un parell de persones m'han dit que no poden deixar-ne en el meu des de dijous passat, i que quan tracten de fer-ho se'ls acaba penjant. No tinc ni idea de què passa, però per si de cas he reconfigurat el blog per tal que els comentaris isquen en finestra emergent, com tu dius, a veure si així funciona millor. Una gràcia, açò de blogger...

lolita lagarto ha dit...

em sembla que blogger està fent canvis, si més no al meu blog hi ha fet canvis a l'hora d'editar entrades etc.. segur que serà transitori, però si canvies de navegador és possible que se t'arregli, a mi ara cada vegada que entro al blog em fa posar el correu i contrasenya, no m'ho guarda encara qeu li doni l'ordre.. potser té una mica a veure amb el que et passa..
a més a més fa dos o tres dies ni tan sols podia entrar als meus missatges.. s'ha arreglat sol!
sort!

zel ha dit...

Gràcies! Ja us dic que a mi em passa només amb els que tenen el lloc de comentaris "incrustat", com diu el Blogger, que ara hi remenava, els de l'emergent hi puc accedir.
Aniré remenant, però em sap greu, perquè a algunes persones fa la tira que no els dic res!

zel ha dit...

Xexu, el teu és un dels que no em deixa, em redirecciona constantment i no em reconeix, i en canvi a can Vicile, amb la finestreta, de seguida...sniffff... Doncs el relat genial, Xexu, t'ho dic aquí, però compte, no donis idees!

Edurne ha dit...

Pues yo estoy igual igual y ya me tiene hasta las cartolas el señor Bolgger!

A ver si aquí puedo comentar...
Crucemos los dedos!
Petons!
;)

Edurne ha dit...

Bingo!
En el tuyo si puedo, pero eso, que estoy en las mismas con otros amigos a los que no puedo comentar!
A ver si lo arreglan o qué sé yo!
:(

Toy folloso ha dit...

Ves-te fotent amb el conseller......

Garbí24 ha dit...

això es perquè el zapatera s'ha fet amb blogger i com que els critiques tant.....et fan la punyeta....;)
De moment a mi no m'ha passat

Josep ha dit...

Zel.Jo ara ho he posat és finestra emergent. A veure que passa ara.
Una abraçada.

miquel ha dit...

És veritat que darrerament hi ha hagut diversos problemes amb blogger. De totes maneres, igual que en el teu cas, el que vaig fer jo es deixar el comentari com a "Anònim" i posar el meu nom al final. És clar que hi ha tants Peres... Però el comentari va quedar.

Pere ha dit...

A mi em passa el mateix, l'única solució és enviar el comentari com anònim i signar amb el teu nom perquè et reconeguin.
Amb els blocs que tenen comentaris amb finestreta no hi ha problemes i pots comentar amb el compte de Google.

Bon nit Zel.

Yáiza ha dit...

Jo tenia problemes ara mateix per deixar comentaris, a qualsevol bloc! Però he acudit al lloc adequat, sembla...a la Resistència!

Prova de fer cas a l'Assumpta, a mi m'ha sol·lucionat el problema...

http://preparantlaresistencia.wordpress.com/

Unknown ha dit...

apreciada y querida Roser !

con los blogs de Blogger si abras tu cuenta de correo-tal como lo dijo una persona antes que yo aquí-no deberías tener problemas...en mi caso tengo inhabilitados los comentarios.

deseo estés muy bien !

besos

Adal


Felicitaciones por el Barcelona- Fútbol !!!!!!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

cuidame a Messi, lo necesitamos ahora para la Copa América, jeje

Unknown ha dit...

por aquí seguimos con interes lo que pasa allí-acampadados-

Assumpta ha dit...

ZEL, ja has passat per la pàgina de la RESISTÈNCIA? (vull dir la dels bloggers, eh? hehehe)

Mira aquí:

Preparant la Resistència

A molta gent els ha funcionat :-)

A veure si hi ha sort!!

Assumpta ha dit...

Aissss... acabo de veure que ja t'ho havia dit la YÀIZA... això em passa per anar a respondre ràpid :-)

En tot cas, sempre pots canviar de navegador. Jo sempre vaig amb el CHROME perquè -per mi- és el més ràpid i amb diferència, però en canvi faig servir el FIREFOX per fer retocs als posts (canvis de mida de lletra, colors, etc.) perquè em va millor. L'EXPLORER és una caca que no em va bé per res, però el tinc per si un cas...

Doncs res, quan falla el CHROME em passo al FIREFOX i Santes Pasqües... De totes formes, si pots fer el que vaig posar al post de la Resistència estic gairebé segura que et funcionarà i més val deixar-ho arregladet :-)

Anònim ha dit...

Blogger està molt estrany últimament, a mi em posava un post per pàgina (quan en tinc configurat perquè n'hi posi 9). No ho sé pas. I va força lent.

Mateo Bellido ha dit...

Hola, Zel...Ni idea, eso creo es un asunto de blogger...O es el ordenador el que debe actualizarse. Vamos, a ver si alguien te ayuda. Da mucho coraje que uno quiera hacer un comentario y no te dejen hacerlo.
En fin, suerte.
Un abrazo

Assumpta ha dit...

ZEL, Avisaràs si funciona? :-)

IAIAPUNKARRA.- Amb tots aquests problemes moltes coses es van desconfigurar. Per exemple, a mi em va canviar el nom... sí, sí, de cop, els meus posts, enlloc d'anar signats per "Assumpta" (que és el meu nom real i el que vull que surti) apareixia EL MEU CORREU ELECTRÒNIC!!... tots!! tots els posts des del principi del blog, ja fa anys, tots amb el meu correu allí, a la vista... Vaig haver d'entrar i arreglar-ho... Ni idea de per què es va desconfigurar així, sol...
Si entres al teu panell de control podràs tornar a posar que surtin 9 posts visibles a la pàgina, n'estic gairebé segura :-)

Xarnego ha dit...

Tinc una amiga que el seu bloc apareix con eliminat,
pero ella no ho ha fet pas,
sabeu con recuperar-lo.
Mol agraït.