08 d’agost 2011

Per la zel amb zel ara mateix

És per  a mi un motiu de joia i satisfacció entrar a aquest palau d'expressió lliure que sempre i a tothora està disposat a dir el que la blocaire zel pensa....estem aquí aplegats i aplegades en renglera i amb un cert amuntegament, doncs som molts i som moltes, una gernació ingent que pica a la porta d'aquest bloc delerós de contribuir i participar en la grata i gran celebració dels primers quatre anys d'aquest bloc!!!!!
I m'inclino fent reverencies davant la majestuositat de la reina , perquè si això és un palau, forçosament la Zel n'és  la monarca, republicana i d'esquerres però reina d'aquest palau!!!!
Així alço la copa ( la de la champions, la de la lliga i totes les que vindran) en honor de la Zel!!!!
Hip hip hurra ! Visca l'Ara mateix! Visca la Zel ! llarga vida i munts d'il·lusions per ella i tota la família!
Visca visca i visca!
( de moment dic això ja hi tornaré)
Gràcies Zel!

5 comentaris:

zel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
zel ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
zel ha dit...

Ai, Elfri estimada, jo et diria més, encara més, no saps que bé que em sento quan et llegeixo, quan et sento amb la teva gran humanitat...però,has de rebre un petit clatellot! No s'hi val a fer-me quedar vermella com un pebrot! La norma era no parlar de mi, conye!!!!!

Elfreelang ha dit...

Ui és que m'agrada saltar-me les normes! ja et faré un altre....gràcies a tu..zel!

zel ha dit...

Ara que torno a llegir-te, és que em pixo de riure... "Es para mi un motivo de honda satisfacción..." hihihi, que n'ets de bona!!!!