17 d’agost 2011

per picar

encara és d'hora, però com que imagino que anirà arribant gent, he preparat una mica d'esbargínia rebossada amb una tempura que m'he inventat amb les coses que quedaven per la cuina de casa: na mica de farina, na mica de sal i pebre, na mica de gingebre, na mica d'avellanes crues... tot ben molt i na miqueta d'aigua per lligar-ho com una crema.

per picar abans no comenci el partit!



la foto no és gaire bona, però el mòbil va de mal en pitjor...

Va... que tal com va ser l'anterior, avui veurem un partidàs!!!

6 comentaris:

Assumpta ha dit...

Nyam!! ostres, t'ha quedat boníssim!! :-))

gatot ha dit...

para, Assumpta... que te la acabaràs tota! :P

El porquet ha dit...

TOC TOC, holaaaa sóc el porquet! Vaig passant eh? Aquí teniu els meus triangles de Nocilla (mai de Nutella). Els deixo aquí.

Osti quines esbargínies, m'encanten! N'agafo unes quantes!

Què tenim per beure?

Per cert, jo ja poso la samarreta blaugrana posada... samarreta que no m'havia tornat a posar des de la meva visita a Wembley!

Assumpta ha dit...

Porquet, agafo un triangle de Nocilla i vaig a estendre la roba... que encara queda una hora :-)))

(Mmmmmmmmmm deliciós!!)

zel ha dit...

Tranquils, que d'aquí no res surten els embotits! I una foto que fa pena/riure, però me l'ha regalat en Toy!

Apala, de moment tenim l'alineació de gala, la de Wembley!

zel ha dit...

Gatot, m'agraden amb bogeria les albergínies així, jo les coc del llarg, però igualetes!