12 d’agost 2011

Vividors!


Hi ha un col·lectiu al nostre país que ho passa molt malament i que ningú té en consideració. Heu de pensar que és una gent que ho té molt difícil i que segurament no arriben a final de mes. No, no parlo dels treballadors de la sanitat, ni tant sols dels mestres. Parlo dels futbolistes de primer nivell!

Sembla ser que això de sortir amb models i fer vacances a llocs paradisíacs se’ls posa malament, començaran l’any fent vaga perquè, pobrets, no és just com els tracten els de la federació. No aconsegueixen acordar un conveni col·lectiu, i això que la LFP assegura que han estat molt receptius amb totes les peticions que els jugadors han fet. Però res, que no, que així no poden continuar, està claríssim. Suposo que imiten els controladors aeris, els únics del país, a banda dels polítics, que se’ls acosten remotament en sous. 'Si els controladors ho fan, per què nosaltres no!?' Segurament no deuen saber ni tant sols què és una vaga, però està de moda protestar, tu, 'que no diguin que som els rarus!'

No voldria ser injust amb ells, tot treballador té dret a manifestar-se i defensar els seus drets, però no sé jo si aquesta colla de vividors també haurien de tenir aquests drets. Que es dediquin a entretenir el personal, que almenys mentre els veiem donar cops a una pilota no pensem en altres desgràcies, que és justament la raó per la qual els polítics es deuen posar les mans al cap: sense futbol la gent tornarà a estar atenta al que fan ells.

5 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

L'última de les reflexions d'en XeXu és el quid de la qüestió. Futbolistes milionaris en vaga? grinyola.

Assumpta ha dit...

Molt bé!! Volia fer un post d'aquest estil, però tu l'has fet millor... No puc dir més que ESTIC TOTALMENT D'ACORD!

Pobrets, i és que em fan una llàstima!!

A jugar, pocavergonyes!!!

Carles Casanovas ha dit...

"No es pot matar tot el que és gras"
Suposo que als jugadors de segona divisió, que s'els hi deuen diners i a d'altres que fa mesos i mesos que no cobren, també tenen dret a fer la seva vaga. Suposo que els rics, com en Puyol deuen fer pinya solidaria amb els més desfavorits.

Trobo que és un pecat d'escàndol, pagar 40 milions d'EUROS per un noi, quan a ABISINIA, els nens i els grans moren de FAM.

penyabogarde ha dit...

ens agrada la teva manera crítica de tractar el futbol. Precisament aquestes coses són les que ens animen a tenir el millor bloc esportiu de tots els temps on la teva opinió i concurs podria ser decisiva.

Imagina un futbol ple d'agents secrets, gendarmes, revolucionaris, cantants, gent de bar, actors i actrius, veterans, jovent, gatzara, follia, espetec, amor i rituals paranormals....

Som la teva penya i t'esperem (a tú, Zel, i a tota la teva enorme audiència).

Digues la teva i enganxat a una vida bogardiana i noble!

zel ha dit...

Si senyor, Xexu, molt ben vist, vaja, jo així ho veig. I el més trist és que els milers i milers que juguen a futbol perquè els agrada, a categories petites, no els paguen ni el viatge! T'ho diu una que té els dos fills a segona catalana! Res de res!