07 de setembre 2011

Fuentes? maleducat i nefast periodista!

Si algú ens ha demostrat que és un gran maleducat, un presentador i periodista partidista, és el senyor Fuentes aquest matí a CatalunyaRàdio.


Ha entrevistat Vicenç Navarro, i ha tingut la barra de no deixar explicar ni argumentar el senyor Navarro cada vegada que aquest es disposava a parlar de les seves propostes econòmiques.


Vergonyosa actuació, senyor Fuentes, vergonyosa. No li ha deixat explicar el model que proposa ni l'ha deixat acabar gairebé cap frase sense interrompre'l.


Això no és un presentador d'una emissora pública. Ai, me n'oblidava, la pública està governada i "ideologitzada" per un govern gairebé neoliberal, i el senyor Navarro és un indignat com jo. Cada vegada que ell intentava donar explicacions, en Fuentes el tallava, prepotent, menyspreant, intentant que l'altre donés la resposta que ell volia.


Vergonya em fa sentir algú que tufa tant cap a la dreta i no és partidari de l'expressió lliure dels seus convidats. Vergonya i de les grosses que es cregui un ésser superior davant d'una persona gran, coneguda com a experta, però amb un pensament força divergent del que ara ens governa. Un temps perdut pels qui escoltem la ràdio.


(trobareu l'audio a la web de catràdio, no me n'he sortit de penjar-lo, però ho tornaré intentar)

9 comentaris:

Vicent Terol ha dit...

No escolte molt Catalunya Ràdio -ací no es pot sintonitzar amb facilitat-, però fa uns anys, quan vaig treballar a Barcelona, sentia aquesta emissora. No és que em semblara res de l'altre món, però, en comparació amb altres cadenes, es podia considerar relativament plural i objectiva.

Una pena, això que contes.

Els economistes crítics no tenen apenes espai als mitjans de comunicació massius. A RTVE, que presumeix d'objectivitat, l'espectre ideològic va del PP al PSOE. És a dir, un discurs únic en el fons.

Barbollaire ha dit...

és que, malgrat tot, en Bassas és en Bassas...
i no oblidem que, en Fuentes, va començar fent altres coses i movent-se en l'orbita d'en Sarda i altres CQC...

trist, realemnt trist...

PS ha dit...

Vaig sentir vergonya. Per ell i perquè el que escoltava estava passant en una ràdio pública.

Avui ha demanat disculpes públiques i ha dit que ho va fer personalment quan va acabar el programa amb el sr.Navarro.Suposo que l´entrevistarà cara a cara i ho tornarà a fer. Què menys!

Garbí24 ha dit...

aquest paio te dies......jo de vegades el trobo molt encertat i de vegades per tirar-lo als taurons

Mr. Aris ha dit...

Acaba de demanar perdó al sr. Navarro i als oients
http://www.lavanguardia.com/comunicacion/20110908/54212956514/manel-fuentes-ayer-no-hice-bien-mi-trabajo.html
tinc que dir que a mi m'agrada i penso que es d'humans rectificar...tots ens em passat algun cop...

Anònim ha dit...

JO TINC ENTES QUE EL SRO.FUENTES,SEMPRE S'HA MOGUT DINS LA PEIXERA DEL CARRER NICARAGUA...PERO VES A SABER,AMB LES COSES DE MENJAR....
JUGANT AMB BARCELONA

Anònim ha dit...

La veritat és que el Fuentes no ha estat mai sant de la meva devoció..
Pensa que si és aquí és per alguna cosa

salut i peles

Elfreelang ha dit...

Zel he llegit al diari Ara que el Fuentes s'ha disculpat i tornarà a entrevistar el senyor Navarro

Barcelona m'enamora ha dit...

Ostres, no ho havia escoltat (sempre escolto en Basté) i ara he escoltat la suposada entrevista i va ser vergonyós, quin poc respecte cap al Sr. Navarro i quina manera de preguntar tan agressiva, sentenciadora i jutjant. No m'estranya que s'hagi hagut de disculpar, segurament ell mateix al escoltar-se es deuria adonar que no havia fet gens bé la seva feina i que havia estat completament una falta de respecte.

Un cas semblant, va passar quan en Cuní i la Rahola van entrevistar a dues estudiants que es queixaven contra Bolonya i no les va deixar parlar ni expressar-se.