07 d’octubre 2011

P R O U !!!

No pot ser que la por i l'angoixa ens la posin cada dia a cada moment com a plat d'entrada, i tot darrere segueixin amenaçant amb més retall a qui va malvivint amb un sou de merda, ja els únics que potser podríem en situacions normals, seguir alimentant un xic el minso consum diari necessari. Em fa por anar al super, miro fins el darrer cèntim i no sé com acabarem.


N'estem farts. FARTS, i amb les seves fantasmades d'agonia, col·lapsen tothom que ja, com aquell qui diu, no va ni a prendre un cafè al bar de sempre. Una serp que es mossega la cua, com volen que es revifi res?

PROU.


Fotem-los al carrer d'una puta vegada. Xucladors de sang, vampirs a qui mantenim i que no fan res, absolutament res de bo per nosaltres, els qui som el blanc del les seves dalles. Quin és el futur que ens ensenya aquest govern? Una colla d'ineptes que es contradiuen entre ells, i que l'únic que fan és pactar amb la dreta pura i dura, i escanyar els que poden controlar, metges, mestres, i treballadors socials. Però ells segueixen igual de bé, ningú amenaça el seu benestar, quatre anys més de bon sou segur.


PROU.

He tret això d'un columnista del diari ARA:


“Ignorem quant s'ha embutxacat, per exemple, l'antic president i els antics directius de Caixa Catalunya per la seva nefasta gestió. O els que van gestionar les caixes que ara constitueixen Unnim. Tampoc sabrem mai quins directius de determinades caixes catalanes (ara bancs) cobraven (encara cobren) per assistir a consells d'administració d'empreses participades (pràctica irregular arreu del món). Tampoc sabrem amb quin propòsit, i seguint quins interessos, eren nomenats aquests directors i presidents de caixes. Ni si després els trucaven per demanar-los que els tornessin el favor amb un préstec per a un amiguet, un familiar o per al partit.”
........
“No sabrem mai quant ha costat despatxar ara, a càrrec del contribuent, aquests directius que han enfonsat el sistema i marxen amb premi.”
..........
“Voldria insistir en un fet de principis: mentre no siguem capaços de posar públicament contra la paret els responsables de malifetes, denunciar-los i demanar-los que paguin pels seus actes, com es fa a les altres democràcies occidentals, Catalunya serà una terra dissortada. Com ho ha estat els darrers segles.”


PROU, PROU, PROU, PROU, O ENS MOVEM O ENS ESCANYEN.

6 comentaris:

Jordi Dorca ha dit...

I que ens tornin els diners que van robar del Palau de la Música. Entre altres coses.

Estranger ha dit...

Escoltava ahir al professor Oliver, catedràtic d´economia de la UAB parlant de dades concretes : actualment tenim un dèficit d´ingressos per impostos respecte a fa quatre anys de 70.000 mil.lions d´euros. D´això no en té la culpa el gobern, em penso, com tampoc dels objectius de dèficit que imposen des de Madrid - via constitucional, quins cullons - a les autonomíes- autonomíes, quins cullons - que ningú aplica tret dels burros catalans que s´emporten tots els retrets de tothom, dels espanyols i dels catalans.

Jo estic amb tú i si fos ells fotria el camp a la quinta forca.
Per sort no m´interessa la política si no és per anar a votar...i encara. I ara, segurament em tocarà el rebre, però bé que dius aqui dalt que digui el que penso.

Ara, està bé el que diu el columnista respecte a les caixes. Jo hi tinc els pocs diners que encara són meus i no ho acabo de veure clar.

Elfreelang ha dit...

Les tisores per tallar cabells dels qui s'estan embutxacant diners de tothom i els que malgasten a costa dels nostres avis, dels nostres sous, dels nostres discapacitats...de la nostra sanitat...jo també dic PROU

Garbí24 ha dit...

Jo ho dic en el meu apunt.......cal agafar la guillotina i fer net, seran moments durs per tots, pero es la unica solucio

Lluís Bosch ha dit...

(Ja veus que et torno la visita i el comentari). Trobo molt fort la campanya d'acolloniment a la que ens sotmeten els mitjans. Cada dia ens amenacen, suposo que per preparar-nos i deixar-nos sense resposta. És exactament el que Naomi Klein explica a la "Doctrina del shock": pintar un escenari terrorífic que bloquegi a la població per poder canviar el model legal i social sense problemes. És indignant, i no sé pas com cal reaccionar. De moment trobo que se'n surten massa bé.

Toy folloso ha dit...

No podrem tornar els diners als bancs ni pagar impostos. A la llarga, aquests lladregots s´hauràn de menjar els mocs igual que tothom.

Però, visquem l´avui, que les dretes potser ho solucionaràn tot, demà....