27 d’octubre 2011

que algú l'enverini, sisplau!

El conseller Boi Ruíz faria una bona feina si ara fòssim en temps de la barbàrie nazi. Li donarien un lloc de dirigent en algun estudi genètic, segur.

Em sembla que l'acollirien amb els braços oberts, i si algú no hi ha reflexionat prou, rellegiu això:


"La salut és un bé privat que no depèn de l'Estat... la salut depèn d'un mateix...no hi ha un dret a la salut, aquesta depèn del codi genètic de les persones, dels seus antecedents familiars, dels seus hàbits..."


Hi ha coses certes, evident, com ara els mals hàbits, però d'aquí a culpabilitzar-nos de tot el que ens passa... aquest tipus (sona millor en castellà, els hi diuen "sujetos" als de la seva mena) no sap encara que un bon sistema sanitari garanteix poblacions més sanes? És clar, envellim més i això no els agrada, anava més bé abans, al cap de quatre dies de jubilar-te, et tocava morir i fora pagar pensions...


I com expliquem a, per exemple, tres persones joves que conec que pateixen fibromiàlgia, que la culpa la tenen elles pel seu codi genètic? Li hauria de caure la cara de vergonya, i si feu jugar la imaginació... vaja, callo que la diria molt, però molt grossa.


Entre ell, el Mas Colell, el gran retallador Mas i el tocat de l'ala xenòfob del Duran, ens ha tocat la grossa de Nadal, amb el "bombo" de propina.
Benvolguts, estem entrant a la barbàrie.

10 comentaris:

Rafael Meyerhofer ha dit...

D'entrada dir que el nom de l'etiqueta m'agrada. Segón recomenar-te la pel.licula Gattaca, una abraçada.

Garbí24 ha dit...

a veure si tenim sort i els han d'operar d'alguna cosa a la SS

Anònim ha dit...

efectivament la culpa es nostra per posar-nos malalts! de què anem fent tanta despesa en la sanitat?

Ben bé el que diu el Manel Fontdevila

carina ha dit...

Ostres, sí els meus padrins van ser unes males persones per haver mort de càncer i com que molts són hereditaris, la meva família som una càrrega social, perquè tenim molts números de caure-hi... Som uns paràsits cancerosos i som responsables de ser-ho per haver nascut amb uns gens així, ens haurien d'exil3liar a l'illa de Gattaca, de la qual parla el Rafel, li hauré d'escriure un mail al conseller.
Així ens va i així està el pati, quins governants!

Elfreelang ha dit...

Dona si l'enverinem ben segur que es podrà pagar el tractament i l'antídot... encara que vols dir zel crec que ja està enverinat...i mostra clares mostres de desordre mental que es miri això i a més que deu fer l'OMS?

Clidice ha dit...

Tornen els temps de les lleis de pobres i el seu missatge: els pobres ho són perquè fan tot el possible per ser-ho. Hi ha dies que et sents tan frustrada, perquè, com lluites contra tot plegat? Malgrat tot, ànims.

Joan ha dit...

Ai, aquesta darrera sentència em sona, tot i que anava per altres viaranys.

Una bogeria, tot plegat.

Anònim ha dit...

Ja ho diuen, de porc i de senyor se n'ha de venir de mena...

Lluís Bosch ha dit...

Sempre em va bé venir a llegir-te, perquè llegeixo allò que diria si em deixés anar una mica més.
Des que el Mas va dir que faria "el govern dels millors" que ja sabíem que tocava agafar-se fort, perquè aquesta gent ho faran malbé tot. I al damunt ens donaran la culpa a nosaltres.
Però ja saps què diu l'Artur: que els que protestem som una minoria emprenyadora, mentre que ell té la majoria silenciosa al seu costat. Em venen moltes ganes d'escriure sobre aquesta genialitat de la "majoria silenciosa". Silenciosa i idiota, li podem afegir.

Assumpta ha dit...

Si? segur que estaria bé en un govern nazi?

Que algú l'enverini????

Al·lucino...