04 de gener 2012

La cirereta (guinda) la posa el GuindosESTEU PREPARATS? SI? ESTEU ASSEGUTS? Vinga la bomba!El ministre d'Economia, Luis de Guindos, ha anunciat que al març s'aprovarà una llei per tutelar els comptes de les comunitats. Per a que una comunitat aprovi el seu pressupost necessitarà l'autorització prèvia de l'Estat. Així ho ha explicat el ministre en una entrevista publicada a la web del Financial Times.La nova llei "establirà estrictres instruments de control sobre els pressupostos de les regions", afirma De Guindos a l'entrevista. "Seran controls a priori. Abans d'aprovar els pressupostos hauran de rebre la llum verda del govern central".

11 comentaris:

garbi24 ha dit...

i perquè no fa una llei per obligar a pagar el que deuen i deixar de tocar els picarols.....

Violeta ha dit...

En això estava pensant ara, Garbi.

Elfreelang ha dit...

Literalment es carrega Catalunya....ja es veu el que va aprendre a Lemhans brothers! a les armes! faran el mateix amb els comptes de la casa reial?
Bé malgrat tot que el reis mags et siguin favorables!

zel ha dit...

A les armes, si senyors, al carrer!

Carles Casanovas ha dit...

Tenim els mateixos sentiments, però us recordo que les armes les tenen ells!

Montse ha dit...

malparits...

Jordi Dorca ha dit...

Es volen carregar el sistema autonòmic i el règim monàrquic.

Ferran ha dit...

No, si... que algú vulgui controlar que foten els nostres "gestors" amb els diners de tots no em sembla gens malament. Ara, que siguin els espanyols els qui pretenguin fer-ho... això sí que té collons.

Josep ha dit...

Zel, a les armes?.. . Si fins hi ha vegades que penso que tenim una mica l'ànima d'esclaus.

onatge ha dit...

Per ser ministre s'hauria de passar un psicotècnic...

Des del far bona vesprada.
onatge

Joan Guasch ha dit...

No fan res que no sabéssim que farien, i les sorpreses no s'han acabat. Jo vull veure què fa el meu govern (no perquè l'hagi votat, però és el que és). Veure'm si és un Govern més ideològic (i, per tant, proper al PP) o nacional. Ara han de demostrar que, a més de retallar, saben conduïr la nau (ja que el Mas és tan aficionat a les metàfores marines) als port que ens convé, que no és altre que la independència.