04 de gener 2012

si s'ha de ser burro...

Encara que sigui d'UGT, i que els nostres sindicats siguin una mica molt aigualits, avui, el Sr Álvarez diu:

"Para Josep Maria Álvarez retener el IRPF de una cosa que no has pagado es un delito que lo han solucionado con un crédito al 6% de interés" (extret d'aquí)

O sigui, que a més de haver de pagar com està manat, el molt babau, s'haurà de gastar el que suposadament volia estalviar pagant interessos... Clar que, el que ens anem acostumant que, aquest govern dels millors, té un cap que parla com qui fa teatre, amb una dialèctica curosa, i té al darrera una colla de babaus, que "paqué"! Desde les despese inútils per regular el PIRMI, a la darrera barrabassada de dir que segons les situacions econòmiques personals, pagarem o no un euro per recepta, n'hi ha per sucar pa! Quant hauran d'invertir en hores i personar per poder esbrinar qui cobra què en cada moment? I, com sempre, els fotuts serem els qui tenim una nòmina controlada mensualment, els qui no podem (ni volem) fotre ningú amb negocis bruts o caler negre.

Au, va, aneu a la mina a pencar, allà podreu fer servir un pèndol per "si l'encerto l'endevino", colla d'ineptes!

I per cert, un dia d'aquests, quan no pugui més, us explicaré com va pujar en la seva cursa cap al poder la senyora Rigau...(és que la coneixia)

5 comentaris:

Violeta ha dit...

Fas bé d'etiquetar tot aquest personal amb la paraula CABRONS. És la definició exacta i mesurada de tots aquests galifardeus que suposadament vetllen pel nostre benestar.

Em moro de ganes de saber la història de la Rigau! No triguis massa en explicar-la...

Clidice ha dit...

el mal és que no hi ha un pam de net per cap banda. costa molt provar de fer coses enmig d'aquesta bretolada.

Dafne ha dit...

Ja veig que la cosa es va caldejant cada cop més. Jo també estic molt encesa, i comparteixo el teu post, i l'etiqueta, encara podria ser GRANDÍSSIMS... i no segueixo per no semblar grollera.
No hi ha dret.
I el tema Rigau, no t'encantis, i fes-nos-en cinc cèntims, el més aviat possible, jejjejee (sóc tafanera, oi?)

Jordi Dorca ha dit...

Heu dit "borbons"?

Jordi Dorca ha dit...

I consti que jo sóc tafarut com la Dafne.