28 de març 2012

vaga, segon apunt

Demà faré vaga. He pres la decisió després d'analitzar pros i contres en un entorn on serem ben pocs els qui encara creiem que hi ha quelcom a dir, i no en sabem més, Controvertida, aquesta és una vaga inoportuna, però és que segur que ja s'havia d'haver fet abans.


Reflexionant i comentant, crec que hi ha alternatives que no es volen tenir en compte. Va per la meva feina. Ens han retallat molt, però molt. I sort de poder treballar, em direu. Sí. Avui us dono una alternativa que crec s'hauria de plantejar, Si ens retallen el sou, que ens retallin hores. Si ens retallen hores, faran falta més mestres (per parlar del meu ram), ço és, contractes nous per les hores que no es cobreixen, aturats de menys, un estalvi, i més contribució a les arques públiques, sigui en forma de seguretat social (amb els metges passaria el mateix) o d'impostos que haurien de cotitzar els nous treballadors.


No sé, crec que hi ha alternatives que no es volen ni mirar, que més que mai mana qui mana i ja els va bé tenir-nos segrestats.

Per cert, ho he explicat als nens i he escrit una nota informativa i personal de la meva decisió i els motius, He fet malament?

6 comentaris:

Carles Mulet Grimalt ha dit...

Crec que has fet molt ben fet.

AlfredRussel ha dit...

També jo pense que has fet com cal. Si més no, fem-los de pedra en la sabata... Endavant!

rits ha dit...

Ànims zel!
Jo tb faig vaga. I si, potser no la farà massa gent, potser no servirà per gaire, xò no fer-la, almenys per a mi, era un acte completament incoherent. Per dignitat amb un mateix, com a treballadora i com a persona, l'he de fer. Si no ens movem ara, x què ho farem?

el paseante ha dit...

Jo també penso que has fet bé. Defensar les pròpies idees amb arguments i calma és el que ens fa avançar (a nivell personal i social), encara que pensem molt diferent uns i altres.

Mr. Aris ha dit...

Tu al menys ho has explicat, a la meva filla no li han explicat res però han fet vaga (que estan en el seu dret) però trobo que li podien haver dit...

Clidice ha dit...

En el teu ram, ara estem veient com funcionen "per amunt" (ST), no miren cap altra opció que fer servir criteris economicistes a curt termini. Sembla que no dóna per més la neurona.