28 de maig 2012

vergonya política

Són les 12 de la nit
La Marató de la pobresa ha aconseguit de moltes persones, grupets, particulars de bon cor, més de 3.000.000 d'euros.
Els putos governants són incapaços de vetllar pel seu poble, pels seus ciutadans. Només es preocupen per seguir apoltronants plens de paraules buides, promeses enganyoses, mentides protectores del seu modus vivendi,
Està demostrat, doncs. Tots els polítics a la mar, tots, que es busquin la seva particular Ítaca plena de xalets. Que ens deixin la nostra fe, estimació, empatia i solidaritat. Està demostrat, repeteixo, són sobrers, inútils, sangoneres.
Els taurons amb taurons s'enfrontin. Ja viurem de sardines, mentre ells es mengin a si mateixos.
Podrits, cabrons, mentiders, han abandonat la seva única raó d'existir, conduir la gent a gaudir de la vida amb salut, drets, educació i tranquil·litat.
A la forca, amb els banquers jubilats carregats de puta pasta en paradisos fiscals.
VISCA EL POBLE PLANER.

12 comentaris:

Alba ha dit...

Visca!

M'has deixat sense paraules!

Elfreelang ha dit...

Hem de recuperar allò del poble unit mai serà vençut....vergonya sí i ara es barallen entre ells incapaços de posar fil a l'agulla a tanta injustícia en la que col·laboren, el Senyor Mas sap molt perfectament que ell ha col·laborat en l'empobriment i la destrucció del benestar de Catalunya....cinisme! i crido amb tu visca el pobles planer!

Clidice ha dit...

Si vols estar ben servit ... Ja és ben cert que no podem esperar gran cosa d'aquests que viuen encara en el paradigma de la bóta d'en Farriol :(

Anònim ha dit...

A LA MAR?, QUE COI, A PIC I PALA.I A FER EL CINTURO DEL MEDITERRANI.
JUGANT AMB BARCELONA

Joana ha dit...

Jo encara no entenc com no hem muntat un merder més gran, cada dia pitjor.
Tu, com sempre, clara i directe. "M'agrada".

Jordi Dorca ha dit...

Cal no deixar-se entabanar per aquestes maratons farcides d'hipocresia.

Anònim ha dit...

Així sia
però la qüestió és, i després què?
després de fotre a mar els fills de puta
ja no ens podrem quedar asseguts al sofà donant les culpes als demés
(que per altra banda, tenen la culpa)
ells són botxins i nosaltres les víctimes, i qualsevol cosa que ens vulguin fer creure és falsa
però nosaltres, el poble paner, ens ho hem de currar
no hi ha tu tia

Montse ha dit...

i què podem fer? té, la democràcia, un mecanisme pel qual puguem abominar d'aquells que un dia vam votar (els que siguin) els puguem fotre fora i donar-los el que es mereixen?
tenim, nosaltres, el poble planer, la manera d'evitar que aquests cabrons se'n vagin a casa amb milions i milions a les butxaques mentre hi ha persones a qui els han fotut la casa, la feina i el menjar?

que podem fer, a part de manifestar la nostra tristesa i la nostra ràbia?

el paseante ha dit...

El més fotut és que només són quatre gats. Però es fan les lleis a mida i després ens venen amb allò de que vivim en un estat de dret, que n'hem d'estar contents i que les lleis són sagrades. Cinisme?

carina ha dit...

Tens raó, Zel, però a mi em va semblar una gala paternalista i de societat hipòcrita. No em va agradar el to, ni l'exhibició de la misèria... no sé, tinc sentimets contradictoris, sobre tots els que van col·laborar, res a dir, sobre la forma i l'espectacle de TV3, només puc dir que no em va agradar gens.

nimue ha dit...

Vergonya, ara ho has dit, vergonya... :(

Montserrat Sala ha dit...

Soc de la meteixa opinió que tu, Zel. tinc alló que s'en diu vergonya al.liena, per aquesta colla de fariseus, que ens governen. Un vegada em va dir un senyor amb molt criteri, que els polítics, un cop son dalt, al centre,del poder absolut, osigui al piràmide, la única feina que els fa moure i que els preocupe, i per la única, que treballen, es en empenyer cap avall, tots el que volen pujar a dalt com ells. Vaig pensar que allò era una gran veritat. Doncs ja no afegeixo