15 d’agost 2012

Carta d'un ciutadà amb nom i cognoms a Artur Mas

L'he pres del blog Mil Dimonis, d'en Lluís Bosch. Val la pena. El sr Mas, (i també aquell de qui no es pot dir el nom) n'hauria de rebre una de cadascun dels ciutadans sacrificats. I dels altres per solidaritat. Potser, si accepten el convit a una de les llars dels "ningú", se'ls remouria allò que els queda d'humà. Suposo.




9 comentaris:

Alba ha dit...

Jo també voldria creure que aquestes persones que estan tant amunt, també tinguin la seva part humana..... voldria creure... :(

Lluís Bosch ha dit...

Vaig rebent propostes per fer un nou video col·lectiu que digui algna cosa similar, però consensuada entre tots/es.
Estaria bé fer-lo aban de l'11 de setembre.
Gràcies, Zel. Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

No m'és una carta que em faci pensar.

Si amb ella vol denunciar els polítics de mala llei i gent tramposa, al meu entendre li falta contundència de mots (curts i precisos) i gest de poble català sense excloure ningú.

I no és gens fàcil fer una carta que no s'allargui massa i amb exigència estricta.


EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

No crec que Mas i el seu govern prenguin aquestes decisions perquè els agradi torturar la gent, per descomptat que a mi no m'agradaria estar en la seva pell.
A mi el senyor del vídeo em sembla un impresentable, un d'aquests que espera que l'hi donin tot fet i la vida no és això ni de bon tros, no m'agrada ni la seva pinta, ni el seu to de veu, ni l'idioma en què s'em dirigeix​​, ho sento però no em fa pena, em fa fàstic.

Unknown ha dit...

De debò penses, Vitalis, que el govern de Mas no té alternatives?
Les seves actuacions responen a un model polític molt concret: el neoliberalisme. Privatitzacions i serveis públics petits.
És lamentable els prejudicis que hi ha pel fet d'utilitzar una determinada llengua...

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Sense diners a la caixa poques alternatives hi ha, aquí ja no és qüestió de polítiques, ni neoliberals ni socials, és qüestió de consciències i el senyor del vídeo em fa enrere, en ell hi veig personificada la hipocresia, en canvi al senyor Mas en transmet preocupació i incomoditat per la situació que passem, no ho fa per gust, si veu forçat a fer-ho, en estic segur.

Lluís Bosch ha dit...

El meu video no pretenia trobar adhesions, perquè no em dedico a la política. Tan sols volia expressar què penso de la persona que ocupa el càrrec de president, i ja està. La reflexió i la resposta de "Vitalis" em fa pensar i m'ajuda a comprendre perquè som un poble tan submís i tan obedient, incapaç de respondre a les agressions del poder.
De la seva reacció els grecs en deien "matar el missatger".

EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
EL BLOC D'EN VITALIS ha dit...

Quan vaig escriure els missatges no em vaig adonar que "el missatger i autor del missatge" podria llegir-lo, és un error imperdonable que lamento i pel que demano disculpes, segur que m'ho havia d'haver estalviat, hagués estat el correcte i el més intel · ligent. Però ara que la ferida ja està oberta, reiterar que el que he escrit és exactament el que penso i més ara que veig amb el correcte català en què l'autor s'expressa i per tant, i com apunta en el seu últim comentari, dirigint-se al president en castellà, a més em sembla una provocació.