08 de setembre 2012

i jo més que tú, elis elis!

No tenim Eurovegas? Doncs apa, amb la conxorxa de la Caixa i un tipus que va fugir per defugir (hihi) el desastre i sembla que s'ha refet, doncs ací teniu la nostra resposta, un macrocomplex temàtic.

Oh, sí, amb això es fa país. No hem après res? Seguim invertint en turismes, sigui del tipus que sigui? I jo més que tú, com si fòssim criatures, o mascles presumint de banyam, qui la té més grossa?
I allò important, eh? I la recerca, la investigació, la cultura pròpia, on queda? Vaja, tots els continents a Tarraco, es revifa la conquesta romana a d'altres nivells? Ens posem a l'alçada del conqueridor?

No hem après res. I el més trist és que jo escolto gent, gent amb cap clar i pensaments bons, i el seu parlar, el seu capcot diuen el que el cor els diu, -què podem fer? faran el que voldran de totes maneres...- Estem tan cansats, tant i tant... ens quedarà delit i força per empényer quan calgui?

Anirem a la capital a treure pit, i si l'endemà seguim abaixant el cap, només haurem ensenyat les dents al llop. Cal seguir mossegant!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

No n'havia sentit dir res, cap comentari, cap indici del què anava a passar i quan vaig veure la notícia al TN no vaig poder ni reaccionar, volia dubtar que estigués desperta i que realment fos cert el què estava escoltant...

Garbí24 ha dit...

no pateixis dona...hi faran un parq acuàtic per polítics que acabaran tots els tobogans en una piscina de cocodrils afamats.....

sa lluna ha dit...

On cal signar Joan??

Bona tarda!

rits ha dit...

Res de res. La milionada d'inversió si que la tenen, oi? els pocs recursos que tenim en això? Em continuo pensant si realment hi ha tan mercat d'oci i vici per fer aquest complex, qui hi anirà? Em costa veure-ho i per tant tb em costa veure que sigui rendible i no sigui un bluf que acabarà amb el mateix o més atur i tot el complexe tancat.

Elfreelang ha dit...

només puc dir que tens raó.....ai almenys cridem ben fort el dia 11 perquè la nostra veu arribi ben lluny!

zel ha dit...

Si és que no ens mereixem aquests animals al davant manant, coi.

Galionar ha dit...

Jo crec que no es farà; si no tenen ni diners pr pagar les nòmines del setembre del tercer sector, d'on creuen que treuran el 70% del finançament que encara els falta per cobrir? Estic amb vosaltres, nois, quina vergonya!