01 d’octubre 2013

la dreta té un PLA

I un Pla molt ben orquestrat. Davant la situació que ara tenim, analitzant damunt la taula i fredament l'escenari, acuso els qui diuen que Rajoy (i els seus) improvitzen, no saben on van, perden temps... d'engany premeditat o de tossuderia babaua.
La dreta té un Pla, i l'està duent a terme com allò de les cançons "prietas las filas, recias marciales, nuestras espadas van..." o quelcom semblant.
I en aquest Pla no hi ha només, que ja és prou gros i greu, la reunificació pseudofranquista de la seva España. Hi ha la ideologia de tot dretà quasi extremista de pro, a saber,
-intentar agrupar i unir sota el concepte ESPAÑA PAÍS DE TODOS tots els conservadors possibles, amb l'ajut inestimable de l'esglèsia més rància i les seves institucions.
-convertir la pseudemocràcia en una mena de mur que impedeix qualsevol alternativa social crítica via impugnació, reial decret, prohibició, regulació sempre a favor dels seus interessos.
-configurar un nou ordre social, controlant educació, universitats, mitjans de comunicació, exèrcit... i el poder econòmic, evidentment, que ja tenen.
Tenen ja garantit el control del Tribunal Constitucional, i poden fer l'orni davant qualsevol intent de canvi.
Mentre aquí vivíem en una mena de paradís temporal durant els 80/90, ells anaven fabricant amb intenció irreductible, tota una maquinària a punt per aprofitar els temps de feblesa que segur vindrien. Aznar va ser l'aperitiu, ara la majoria dels seus governa.

(avui he tornat a escoltar allò d'en Buffet, "clar que hi ha lluita de classes, però la meva va guanyant")

3 comentaris:

Garbí24 ha dit...

i tenen un dubte.....no saben com parar-nos sense fer soroll.

Oliva ha dit...

I TAN QUE JA "PLA"¡¡¡¡ VOLEN EL XOC DE TRENS PER ACTUAR, AL ESTIL BONO,NENLLOCH,BAUZA,VIDAL QUARES, I ALTRES "PATRIOTES"......

Ferran Porta ha dit...

Té un pla i, el que és pitjor, el té en connivència amb una "esquerra" que d'esquerra no té res. Entre uns i altres, ens tenen distrets, sinyor!