15 de desembre 2020

Tot anirà bé...MENTIDA!

Tu i jo, (i milions), els qui anem tirant fent la viu viu, no podem seguir amb la bena als ulls del "tot anirà bé" dels mesos de març endavant, els mesos de "kumbaià", els mesos de picar de mans al balcó. 

Mira, què vols que et digui, de paraules boniques no es menja, ni es viu, ni es paga el lloguer, ni la llum, ni les despeses bàsiques. D'eslogans "happyflowers", en aquest món cada vegada més ple de podrits que ens escanyen, no s'alimenta l'ànima, ni surten eternament bons sentiments.

Si mires la humanitat, t'adones que 3/4 parts de la terra i la gent s'ensorra dia a dia. si escoltes les notícies, són com robots repartint disgustos empolainats de neules i torrons, i estrelles i tions.

Qui recorda quan sortíem al carrer (arreu), de Xile a l'Orient mitjà, d'Espanya a HongKong, d'EEUU a ...mil llocs amb moltes mancances i drets perduts.

Jo vull saber. Saber la veritat. I m'indigna saber que no la sabré mai. Que diumenge anéssim bé i avui anem malament, fatal, per tancar. Cada vegada que arriben dies per poder treballar i moure't les ràtios són l'infern.

No sóc negacionista. Però això fa molta molta molta molta pudor. Molta. Molta.


5 comentaris:

sa lluna ha dit...

Tot anirà bé per aquells que sempre els va bé, crec que volen dir. Prefereixo no mirar notícies, em ve just cercar-me la vida (hora a hora) per poder pagar el lloguer, l'aigua, el llum, la medicació i el menjar. Amb això ja en tinc prou per acabar el dia esgotada. Drets????

Aferradetes, nina.

zel ha dit...

Aix bonica. Així hi ha tanta tanta gent...I molts hi anem anant, i és una merda de gent que ens massacre. Petons també.

Sergi ha dit...

Si no ets negacionista, ni tan sols t'hauries de plantejar teories conspiratòries, i molt menys exposar-les. El 'Tot anirà bé' no podia durar, va ser un bon eslògan en el moment que calia, però ara ja ha passat de llarg, fa molts mesos que no se celebren coses als balcons. És normal que amb el pas del temps la situació ens cansi més i més. És la que ens toca viure. Pensem més en el col·lectiu i menys en el que nosaltres estem privats de fer.

Carme Rosanas ha dit...

No em sembla gens que el teu post vagi de negacionista, em sembla que va més aviat dels que no acaben mai de dir les coses pel seu nom i no posen els diners de l'estat al servei de la gent, sinó que els posen en armes i en la casa reial i què sé jo on més, rescatant poderosos que no necessiten ser rescatats. No, no tot anirà bé, perquè fa molts dies que no hi va i perquè ens estem quedant sense recursos per protestar de res...

Espero que amb les vacunes es vagi acabant (serà lentament, ja ho sabem) el malson del coronavirus, però encara ens quedaran una pila de malsons a resoldre... jo ho veig així. I d’animada gens ni mica. Però ens caldrà agafar forces de flaquesa per continuar lluitant.

Una abraçada, estimada... enyoro l'Empordà i les amigues empordaneses.

MARY JAMES ha dit...

One of the best decision i ever made was contacting Dr Otonokpo to help me get my lover back, I was life filled with happiness after i contacted Dr Otonokpo because he didn't just bring my lover back to me he also made our love for each other more unique and superb. If you need to spice your relationship with more love and attention contact Dr Otonokpo on his Email Address otonokpotemple@gmail.com, call/whatsapp him via his contact +2348114129781 and be happy just like i am, thanks Dr Otonokpo for your great work.