11 de setembre 2007

visita virtual...pren-t'ho amb calma

...d'això...fa que m'he equivocat...?
Vostè dirà, per qui demana?
...no sé... ara mateix ... el temps s'ho val, no vull negar-li, però ... ai coi, això no m'ho esperava...
És el que hi ha, i ... què es pensava? Avui, 11, de setembre, sí, la diada, sí, i...
...i doncs, per això, passava! perquè el racó... m'han dit ... per cert, no fa pas pudor de fum? ... no, ai no no, fum no, ara que ... això put a cremaaat!!!
Cremat??? cremat és poc, com un tió d'alzina del peloponès, pudent i encrostonat ... i tot per ...
...què diu, que què? pudent i ... què, què s'ha cremat? aiaiai déu, que ja li conec el geni, i la dèria aquesta, d'això, combativa ... no haurà pas fet, no sé, alguna bog...
Doncs no!!!, jo no ben bé, eh? que aquí nomes s'ha cremat el rostit, casumlolla, la vedella i prou... més ja cremaria, un munt a la foguera, ja li ho dic ara, però esperaré sant joan, que també és de casa ... què, passa o no passa...? és el que hi ha, rostit cremat, arròs blanc per fer i la bandera al balcó i encara prou, que no estic d'orgues!!!
... sí ... no... és que ... no ens enfadem, diguim tranquil, però ara mateix em vindria de gust una altra cosa ...
Li he dit que no hi ha més i no em faci perdre el temps! ... tant aiaiai, nosé nosé ... què, que sempre serà festa? au va, anem per feina que encara no he fet l'arròs i algú em fotrà la bandera.
I se'n va. Què s'esperava, un premi pulitzer? un acudit genial? ohohoh quina foto???!!! Vinga vinga, no em feu parlar que encara ens enfadariem!

1 comentari:

mossèn ha dit...

un text molt sensual ... comor ??? ... mande ??? ... salut